tromaktiko: AΠΛΗΡΩΤΟΙ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΡΥΘΡΟΥ ΣΤΑYΡΟΥ

Κυριακή 14 Νοεμβρίου 2010

AΠΛΗΡΩΤΟΙ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΡΥΘΡΟΥ ΣΤΑYΡΟΥ



Για δεύτερη συνεχή ξεκίνησε από το καλοκαίρι  η ταλαιπωρία των εργαζομένων του ΕΕΣ, όσον αφορά στην πληρωμή του μισθού τους από τη διοίκησή του.
Την περίοδο που οι περισσότεροι από τους εργαζομένους είχαν ήδη δηλώσει τις άδειές τους και προγραμματίσει τις διακοπές τους, υπολογίζοντας προφανώς στην καταβολή τόσο του μισθού όσο και του επιδόματος αδείας, ξεκίνησε ο εμπαιγμός των πλέον των 600 (ανά την Ελλάδα) εργαζομένων στον ΕΕΣ.
Η διοίκηση δήλωνε αδυναμία καταβολής και διέρρεε συνεχώς νέες πιθανές ημερομηνίες πληρωμών. Οι μισθοί καθ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού καταβάλλονταν τελικά με 10ήμερες ή 15ήμερες καθυστερήσεις.
Όλοι ήλπιζαν ότι η κατάσταση θα βελτιωνόταν.
Το αποτέλεσμα είναι ότι οι εργαζόμενοι είναι περίπου 1,5 μήνα απλήρωτοι!!!
Ο πρόεδρος του ΕΕΣ, κος Μαρτίνης επικαλείται αδυναμία καταβολής ελλείψει χρημάτων, καθότι το Δημόσιο δεν του καταβάλλει το μίσθωμα για την ενοικίαση των κτιρίων του νοσοκομείου του ΕΕΣ. Ισχυρίζεται ότι οι συνεχείς συναντήσεις του με τον Κύριο Λοβέρδο θα λύσουν και το πρόβλημα. ΥΠΟΜΟΝΗ και ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ζητά.
Ως φίλος βέβαια προφανώς της κυβέρνησης, φροντίζει να αποτρέπει τους εργαζόμενους από απευθείας διαμαρτυρία τους προς το Υπουργείο Υγείας, όχι ότι προσωπικά θεωρώ σκόπιμο κάτι τέτοιο  αφού οφειλέτης μου είναι ο ΕΕΣ, κι όχι οι δανειστές του!!!!
Ας βρει τρόπο να εξασφαλίσει η διοίκηση τους μισθούς μας, ας ενεργοποιηθεί το σωματείο εργαζομένων (το οποίο έχω την αίσθηση ότι δεν έχει ταχθεί ακριβώς για την προάσπιση των συμφερόντων των εργαζομένων)!!
Προ ολίγων ημερών καθυστέρησε, και πάλι από τον Κο Μαρτίνη , η πληρωμή των εργαζομένων του νοσοκομείου ΕΡΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑΝ για 7 ημέρες περίπου: μόλις έγραφες στη google απλήρωτοι εργαζόμενοι, έβλεπες παντού ΕΡΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑΝ. Καμία ανάρτησε για τους εργαζόμενους του ΕΕΣ.... Απ΄οτι μαθεύτηκε το σωματείο εργαζομένων τους κινήθηκε άμεσα και απέτρεψε μεγαλύτερες καθυστερήσεις.
Γιατί οι επί τόσο καιρό απλήρωτοι εργαζόμενοι του ΕΕΣ, δεν απασχολούν κανέναν;
Μήπως αποσιωπάται τα θέμα για κάποιο λόγο:
Μήπως έχουν ήδη δοθεί από το Δημόσιο τα χρωστούμενα και πάνε σε λάθος χέρια;
Αναρωτιέται κανείς πώς ανταποκρινόμαστε στις υποχρεώσεις μας;  Όταν μάλιστα αναφέρθηκε το θέμα, οφείλω να ομολογήσω ότι η Διοίκηση ήταν απόλυτα συνεργάσιμη: προθυμοποιήθηκε αμέσως να δώσει βεβαίωση καθυστέρησης μισθού για τι Τράπεζες!!!!!!!!!!!!!!
Έλεος Κε Μαρτίνη. ΕΛΕΟΣ.. Φτάνει ο ΕΜΠΑΙΓΜΟΣ.
Με την ΥΠΟΜΟΝΗ και την ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ δεν πληρώνεται η ΔΕΗ, το super market, τα φροντιστήρια κ.α.
Δεν σας πληρώνει το Δημόσιο; Δικό σας το πρόβλημα μην το μετακυλίεται στις οικογένειές μας.......

                                                                 ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΜΕΝΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!