tromaktiko: Τι έκαναν οι τέσσερις σωματοφύλακες;

Σάββατο 27 Νοεμβρίου 2010

Τι έκαναν οι τέσσερις σωματοφύλακες;



Ποιοι ευθύνονται για την κακή εμφάνιση στη Μαδρίτη; Οχι, πάντως, ο Παπανικολάου, ο Κέσελ, ο Νεστέροβιτς, ο Μαυροκεφαλίδης ή ο Γκόρντον. Ούτε ο Ιβκοβιτς, ούτε οι Αγγελόπουλοι.


Γι αυτό και σας λέω ότι δεν θα γίνει μεταγραφή. Υπάρχουν παίκτες στο ρόστερ που μπορούν να παίξουν πολύ καλύτερα. Και στην άμυνα και στην επίθεση. Δεν χρειάζεται ούτε 3αρι, ούτε 4αρι ο Ολυμπιακός για να κυνηγάει τις μπάλες, να παίζει άμυνα στην περιφέρεια, να είναι συγκεντρωμένος και να έχει διάθεση.

Μην μου πείτε πως φταίει το ότι έφυγε ο Κλέιζα και ο Τσίλντρες. Πέρυσι τέτοιο καιρό, κάποια έβαζαν τα παπαγαλάκια τους να λένε και γράφουν ότι ο Λιθουανός έπαιζε για την πάρτη του. Οτι δεν έδινε την μπάλα και άλλα περίεργα. Ε, φέτος που έχουν την μπάλα τι την κάνουν;
Θα σταθώ, λοιπόν,στους τέσσερις παίκτες που παίρνουν τα εύσημα στις νίκες. Αυτοί πρέπει να τα ακούν και στις ήττες.

Ο Σπανούλης έκανε στη Μαδρίτη το χειρότερό του παιχνίδι. Αν δεν του πάει από την αρχή το ματς, μετά είναι δύσκολο να βρει το δρόμο του. Πολλά λάθη και αστοχία. Οταν ο αντίπαλος τον διαβάσει, χάνει το ρυθμό του. Και δεν προσπαθεί να καλύψει το έδαφος μέσω της άμυνας.

Ο Τεόντοσιτς ήταν κάπως καλύτερος από τους άλλους, όμως δεν ήταν καλός στη Μαδρίτη. Επαιξε την χειρότερη άμυνα που έχουμε δει σε αντίπαλο περιφερειακό. Ο Ροντρίγκεθ θα παρακαλάει να παίζει μαζί του για να του ανεβάσει την ψυχολογία. Μπορεί και τις αποδοχές. Στην επίθεση τα 10 άστοχα σουτ και οι τραβηγμένες επιλογές λένε πολλά.

Ο Παπαλουκάς προερχόταν από δύο τραυματισμούς και έχει δικαιολογία. Ομως και ο Πριτζιόνι είχε να παίξει ενάμιση μήνα, αλλά ήταν πολύ καλύτερος. Επαιξε με ένα χέρι και κάλυψε το κενό του Σέρχι, όταν φορτώθηκε με φάουλ.

Ο Μπουρούσης ξεκίνησε καλά, αλλά δεν είχε συνέχεια. Σε άμυνα και επίθεση. Παίζει τραυματίας, αλλά δεν γίνεται να χάνει μάχες από τον Φίσερ και τον Τόμιτς. Είναι ό,τι καλύτερο έχει ο Ολυμπιακός στους ψηλούς, μόνο που η ομάδα τον χρειάζεται στα δύσκολα, όχι με αντίπαλο τον Κροσαριόλ. Η διάρκεια είναι το ζητούμενο, όχι τα ξεσπάσματα.

Αυτά και κάτι τελευταίο. Την πρώτη χρονιά έφταιγε ο Καζλάουσκας. Μετά έφταιγε ο Γκέρσον. Φυσικά έφταιγε και ο Γιαννάκης. Ε, κοντοζυγώνει και η ώρα του Ιβκοβιτς...

www.katimagiko.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!