tromaktiko: Πόσο άρρωστος ήταν ο Μοντεστό;

Δευτέρα 8 Νοεμβρίου 2010

Πόσο άρρωστος ήταν ο Μοντεστό;



Ο Φρανσουά Μοντεστό λόγω ίωσης δεν έκανε την Κυριακή προπόνηση, αλλά λίγο αργότερα βρέθηκε σε γνωστό καφέ της παραλιακής μαζί με τον Κέβιν Μιραλάς.


Κυριακή μεσημέρι. Ο ήλιος πάνω απο τον Αττικό ουρανό είναι καταπληκτικός και μόνο Νοέμβρη μήνα δεν θυμίζει. Τι καλύτερο λοιπόν απο ένα καφέ σε ένα απο τα καλύτερα μαγαζιά της παραλιακής, με την θάλασσα ακριβώς δίπλα σου. Κάτι τέτοιο θα σκέφτηκε και ο Φρανσουά Μοντεστό, που πήρε τη γυναίκα και τα παιδιά του και είχε να χαλαρώσει λιγάκι, μετά την πίεση των συνεχόμενων φιλικών της ομάδας, μαζί με τον Κέβιν Μιραλάς (στο μαγαζί ήταν και ο Ραούλ Μπράβο με τη σύζυγό και το παιδί του, αλλά σε άλλο τραπέζι).

Ωραία, θα πείτε εσείς... Που είναι το μεμπτό στην όλη ιστορία; Στο γεγονός οτι ο αμυντικός του Ολυμπιακού στην πρωινή προπόνηση στο Ρέντη είχε πει οτι ταλαιπωρείται απο ίωση, με αποτέλεσμα να μην γυμναστεί κανονικά.

Μάλιστα, όπως διαβάσαμε και στις εφημερίδες επεσήμανε οτι και η γυναίκα του, αλλά και τα παιδιά του έχουν κολλήσει. Κάτι άλλο όμως θα είχε και δεν προπονήθηκε κανονικά. Όσο για τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς του; Μια χαρά φαινόντουσαν. Τα πιτσιρίκια ειδικά αλώνισαν όλο το μαγαζί, ζωή να' χουν.

Γιατροί βέβαια δεν είμαστε για να ξέρουμε αν ο Μοντεστό ήταν όντως άρρωστος ή το έπαιζε, όπως κάναμε μικροί για να μην πάμε σχολείο, αλλά όταν λες οτι δεν μπορείς να προπονηθείς δεν γίνεται μετά απο λίγη ώρα να είσαι για καφέ.

www.leoforos.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!