tromaktiko: Ο Άδωνις στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου

Τετάρτη 17 Νοεμβρίου 2010

Ο Άδωνις στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου



Στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου μίλησε Άδωνις Γεωργιάδης τόσο για την πρώην γυναίκα του και την Ευγενία Μανωλίδου όσο και για το χαμο των γονιών του…

Γράφει η Νάνσυ Θώδου,

«Αν τώρα μου έλεγες να δώσω όλη μου την περιουσία και να 'μαι εργαζόμενος κάπου, αρκεί να πιω έναν καφέ με τη μητέρα μου, θα το έκανα. Όχι ότι δεν υπεραγαπούσα τον πατέρα μου αλλά είναι αλήθεια αυτό που λένε ότι το παιδί ορφανεύει από μάνα» δήλωσε…
Για την απώλεια του πατέρα του: «Ήμουν στην Γ' Λυκείου. Ετοιμαζόμουν για τις Πανελλήνιες και με πήγε σχολείο, όπως κάθε μέρα. Με πήραν τηλέφωνο μετά και μου είπαν "έλα γρήγορα Αθήνα γιατί ο πατέρας σου πέθανε"».
Για την πρώην σύζυγό του και την Ευγενία Μανωλίδου: «Η Μαρία δούλευε μαζί μου και πριν παντρευτούμε. Όταν χωρίσαμε της είπα ότι δεν υπάρχει λόγος να βρει αλλού δουλειά εκτός κι αν εκείνη δεν θέλει να συνεχίσει μαζί μου. Και έτσι συνέχισε να 'ναι μαζί μου. Η Μαρία και η Ευγενία έχουν εξαιρετικές σχέσεις. Υπάρχουν CD της Ευγενίας που τα έχει επιμεληθεί εξολοκλήρου η Μαρία».
Τέλος, για το πρόβλημα που αντιμετώπισαν όταν η Ευγενία έμεινε έγκυος: «Όταν έμεινε έγκυος πήγα στον Καρατζαφέρη και δήλωσα παραίτηση. Πίστευα ότι ένα παιδί εκτός γάμου θα έκανε κακό στο κόμμα και θα ήταν λάθος παράδειγμα στην κοινωνία. Ο Γιώργος Καρατζαφέρης μου είπε να μείνω και θα με στηρίξει και μάλιστα θα γίνει και κουμπάρος όταν παντρευτούμε, όπως και έγινε».

http://www.insterea.gr/
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!