tromaktiko: Τέλος ο Παράσχος!

Τετάρτη 17 Νοεμβρίου 2010

Τέλος ο Παράσχος!



Φαίνεται πως η κατάσταση στον Πανιώνιο έχει ξεφύγει τελείως. Ο Γιώργος Παράσχος έπειτα από οκτώ ολόκληρες ημέρες στην τεχνική ηγεσία των Νεοσμυρνιωτών, αποτελεί παρελθόν! Κρίσιμο Γ.Σ. ο Ερασιτέχνης, σκέψεις για ακραία μέτρα ως αντίδραση στην πώληση της ομάδας!

Ο Έλληνας τεχνικός βλέποντας πόσο άσχημα είναι τα πράγματα στην ομάδα αποφάσισε να αποχωρήσει από τον Πανιώνιο μόλις μία εβδομάδα από την συμφωνία για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας. Ο Έλληνας τεχνικός βλέποντας ότι η κατάσταση στον Ιστορικό είναι δραματική αποφάσισε να παραιτηθεί.

Το πρωί της Τετάρτης ο έμπειρος τεχνικός ενημέρωσε τους ανθρώπους της ομάδας (όσουν έχουν απομείνει, γιατί και αυτοί μετά τις εξελίξεις έχουν παραιτηθεί από τις θέσεις τους) ότι δεν πρόκειται να συνεχίσει στο πάγκο του Πανιωνίου. Μάλιστα, έχει πάρει ήδη τον δρόμο της επιστροφής για το σπίτι του στην Καστοριά.

Έτσι και αλλιώς, συμβόλαιο με τον Πανιώνιο δεν είχε προλάβει να υπογράψει, ενώ είναι χαρακτηριστικό ότι ακόμα δεν είχε κατατεθεί από την ΠΑΕ η ταυτότητα του στην ΕΠΟ. Πλέον η κατάσταση έχιε ξεφύγει από κάθε έλεγχο στην Πλατεία και τα πράγματα μόνο ρόδινα δεν είναι για τους «κυανέρυθρους».

«Καζάνι που βράζει» η Νέα Σμύρνη

Η απόφαση του Κωνσταντίνου Τσακίρη να μεταβιβάσει τις μετοχές σε γκρουπ επιχειρηματιών που έχουν σχέση με τον Μάκη Ψωμιάδη έχει προκαλέσει αναταραχή στη Νέα Σμύρνη. Κρίσιμη η σημερινή Γ.Σ του Ερασιτέχνη, αφού υπάρχουν σκέψεις να μην παραχωρηθεί το γήπεδο στην ομάδα αλλά και να μη χρησιμοποιήσει ο νέος ιδιοκτήτης το σήμα του συλλόγου, ως μέτρο αντίδρασης!

Η κατάσταση αρχίζει και ξεφεύγει στον Πανιώνιο. Η απόφαση του Κωνσταντίνου Τσακίρη να πουλήσει την πλειοψηφία των μετοχών σε επιχειρηματίες συμφερόντων του Μάκη Ψωμιάδη έχει ανοίξει τον ασκό του Αιόλου.

Οι «κυανέρυθροι» φίλαθλοι μόλις έμαθαν ότι όλα τελείωσαν άρχισαν να βρίζουν τον Τσακίρη ενώ για σήμερα προγραμματίστηκε Γ.Σ. του Ερασιτέχνη (20.30 στο Μέμπερς Κλαμπ), η οποία θα είναι ανοικτή για το κοινό με θέμα τις επόμενες ενέργειες για την πώληση της ομάδας στον Μάκη Ψωμιάδη.

Ήδη έχουν ακουστεί και οι πρώτοι τρόποι αντίδρασης και κάποιοι έχουν προτείνει ακόμα και ως τελευταία λύση να μην παραχωρήσουν το γήπεδο της Νέας Σμύρνης στην ποδοσφαιρική ομάδα για να δείξουν με αυτό τον τρόπο την αντίθεσή τους. Επίσης, μία άλλη πρόταση ακόμα πιο ακραία είναι να πάρουν το σήμα της ομάδας πίσω και να μην το αφήσουν να το χρησιμοποιήσιε ο Μάκης Ψωμιάδης.

Καταλαβαίνει κανείς ότι μόνο καλή δεν είναι η κατάσταση και το σίγουρο είναι ότι τα χειρότερα έρχονται, αφού ο κόσμος του Πανιωνίου είναι περήφανος για να δεχτεί αυτή την αλλαγή στο ιδιοκτησιακό καθεστώς, ενώ νιώθει και προδομένος από τον Κωνσταντίνο Τσακίρη ο οποίος πριν λίγα χρόνια και μετά το παιχνίδι με την Γαλατασαράι είχε δηλώσει ότι θα πέθαινε για τον κόσμο του Πανιωνίου και με τις πράξεις του έχει κάνει όλους τους φιλάθλους να τον μισούν.
http://www.gazzetta.gr/
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!