tromaktiko: Θέλω να καταγγείλω τον ΟΤΕ

Σάββατο 13 Νοεμβρίου 2010

Θέλω να καταγγείλω τον ΟΤΕ



1/11/2010 Πήρα τηλέφωνο το 13888 και τους ενημέρωσα πως θα μετακομίσω και θέλω να μεταφέρω τον αριθμό μου και το internet στην καινούργια διεύθυνση.
Conn-x 5/11/2010 μπήκε το τηλέφωνο ο νέος αριθμός. 8/11/2010 καταχώρησαν στο σύστημά τους και την αίτηση για το internet. Σήμερα 12/11/2010 ακόμα δεν έχω internet.

Τους παίρνω τηλέφωνο καθημερινά και δυστυχώς λένε πως δεν μπορούν να κάνουν τίποτα. Ρώτησα κι αν χρεώνομαι γι αυτές τις ημέρες και μου είπαν πως όχι. Καλά ως εδώ. Ρωτάω αν μου μεταφέρανε το internet πακέτο που είχα και μου είπαν πως βάλανε νέο πακέτο. Κι αυτό χωρίς να με ενημερώσουν. Δεν τους ζήτησα εγώ να μου βάλουν πρόσθετα όπως δωρεάν χρόνο ομιλίας και προς σταθερά και στα κινητά. Αυτά τα πρόσθεσαν μόνοι τους. Με εκνεύρισε πάρα πολύ αυτό το θέμα και τους ζήτησα να μιλήσω με κάποιον προϊστάμενο. Τρεις φορές τους ξανακάλεσα και ακόμα δεν με πήρε κανείς. Την τέταρτη φορά πια πολύ νευριασμένος τους ζήτησα να με καλέσει κάποιος σε δέκα λεπτά. Με κάλεσε λοιπόν μια γυναίκα με τον αριθμό 2810306100 χωρίς να μου πει πια είναι και από πού παίρνει απλά μου λέει «πείτε μου». Τι να σας πω κυρία μου; Πείτε μου ποια είστε και από πού παίρνεται. Δεν ήξερε καθόλου να μιλήσει και κάθε φορά με έβαζε σε αναμονή για να ρωτάει τους άλλους. Νομίζω πως δεν ήταν προϊστάμενη. Θέλω λοιπόν να με πάρει κάποιος προϊστάμενος και να δώσουμε τέλος σε αυτό το θέμα. ( και γιατί αφού με βάλατε σε νέο πακέτο δεν μου βάλατε την προσφορά 14,90€ για έξι μήνες και τους άλλους μήνες 23,26 και αμέσως 23,26;)

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!