tromaktiko: ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ "ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ"

Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2010

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ "ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ"



Διάβαζα την ανάρτηση σας http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2010/11/blog-post_9184.html και θα ήθελα να κάνω κάποια σχόλια.
Δε συμφωνώ ότι η σάτιρα των ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ έχει ως στόχο την πίστη ή την ορθοδοξία, αλλά αυτούς που -και καλά- την αντιπροσωπεύουν, κάτι το οποίο οι ίδιοι οι ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ έχουν τονίσει σε κάποιες εκπομπές.
Πιο πολύ με ενοχλεί η καλόγρια που σατίρισαν εχθές, η οποία από τη μία στέλνει εσώρουχα με ερωτικά ραβασάκια και μετά υποκρίνεται την αφιερωμένη στον Κύριο, κατακρίνοντας ίσως μετά τις "αμαρτωλές γυναίκες". Μην ξεχνάμε ότι η εν λόγω "καλόγρια" είναι μόνο ένα δείγμα του τι γίνεται ανάμεσα στην πλειοψηφία των "εκπροσώπων" του Χριστού.
Ενα χαρακτηριστικό παράδειγμα του πως τα παιδιά του ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ ξεχωρίζουν τη διδασκαλία του Χριστού από τους "εκπροσώπους", είναι στο βίντεο που επισυνάπτω και προβλήθηκε τη Μεγάλη Τρίτη.
http://www.youtube.com/watch?v=Wa_37GMzbVk&feature=related
Προσωπικά είμαι Χριστιανός αλλά σε καμία περίπτωση δε συγχέω την πίστη μου στη διδασκαλία του Χριστού, με τη γενικότερη εικόνα που πλασάρουν οι παπάδες που ευτυχώς δεν είναι όλοι το ίδιο αλλά υπάρχουν και λαμπρές εξαιρέσεις.
ANAΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!