tromaktiko: Δεν απαξιώνουμε τα πανεπιστήμια έξω αλλά...

Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2010

Δεν απαξιώνουμε τα πανεπιστήμια έξω αλλά...



Δεν μας είπες όμως πότε πήρες την απόφαση φίλε μας; πριν ή μετά τη τραγική σου βαθμολογία στις Πανεαλλαδικές;
Γιατί όταν εγώ διάβαζα για να δώσω... και τα έπαιρνα και λίγο παραπάνω τα γράμματα, έγραψα στις καλά και μια χαρά ήμουν στο Πανεπιστήμιο και μια χαρά πέρασα και οι καθηγητές βοήθησαν χωρίς κόμματα και μ....κίες! Το ότι κάποιοι εμπλεκόντουσαν με τους φοιτητές ήταν για τις πρυτανικές εκλογές και όχι για να περάσεις τα μαθήματα αλλά αν δεν ήσουν κομματόσκυλο δεν σε άγγιζε καθόλου.
Και μας μας βοήθησαν οι καθηγητές γιατί βρίσκανε παιδιά που είχαν και λίγο μυαλό στο κεφάλι και όχι μόνο λεφτά στη τσέπη των γονιών τους! Και επειδή θέλαμε να το ρίξουμε και λίγο έξω και να το κωλοβαρέσουμε και κανένα εξάμηνο αργήσαμε και λίγο να τελειώσουμε. Με την ανοχή των γονιών μας, που πέρασαν ή δεν είχαν την δυνατότητα να πάνε ούτε σχολείο για να περάσουν από αυτή την φάση. Εντάξει δεν απαξιώνουμε τα πανεπιστήμια έξω αλλά όσο υπάρχει η πελατειακή σχέση εκεί δεν βρίσκω το λόγο να μην τελειώσεις στην ώρα σου! Πληρώνεις θα τελειώσεις! Ο πελάτης έχει πάντα δίκιο! Οπότε τα γρασίδια και τις υποδομές τα ακούω βερεσέ στο επίπεδο επιμόρφωσης... και μόνο στην ποιότητα ζωής τα αναγνωρίζω.
Και που σαι... και από δουλειά καλά είμαστε... όσο αντέχει αυτό το κράτος ακόμα!

ΥΓ. Τι μας θύμισες τώρα... ωραία χρόνια! Να ταν κι άλλα! Και τσάμπα... με 50 χιλιάδες δρχ ενοίκιο και άλλες 50 στο χέρι και κανένα μεροκάματο για τα έξτρα όταν το επέτρεπαν τα εργαστήρια... όχι 15000 Λίρες Αγγλίας για ένα χρόνο ;-)

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!