tromaktiko: ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟ

Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2010

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟ



Αφορά την αναρτηση http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2010/11/blog-post_5088.html
Μας δουλευετε ολοι ομαδικως μου φαινεται ετσι? τΙ παθατε ξαφνικα με τους δικηγορους?εγω σπουδασα 5 χρονια, εκανα ασκηση 1,5 χρονο με 300 ευρω και επιασα δουλεια σαν νεος δικηγορος με 700-800 ευρω. Ποιο ειναι το προβλημα σας με τους δικαστικους αντιπροσωπους? θα απολογηθω γιατι το κρατος με πληρωνει για να του φερω εις περας μια απαιτητικη δουλεια με τεραστια ευθυνη??ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ.Ειδικα σε ολους εσας που βγαζετε τα κομπλεξ σας για κατι που οι επιλογες της ζωης σας και μονο αυτες δεν σας επιτρεπουν να απολαυσετε. Γιατι παιρνω γραμματεις φιλους μου ή γνωστους μου ή συγγενεις μου??ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΩ και γιατι για 24 τουλαχιστον ωρες πρεπει να συνεργαστω με καποιον που μπορω να συννενοηθω και να ειμαι σιγουρος ότι 12 η ωρα το βραδυ δεν θα φυγει γιατι κουραστηκε.επειδη παιζουμε την κολοκυθια, βγηκε κανενας δικηγορος να παραπονεθει γιατι οι εκπαιδευτικοι καθονται 4 μηνες το χρονο.Ρε πατε καλα??τι ειναι μηνυσιμο το ρεμαλια??το ξιπασμενοι τι ειναι ρε μεγαλε?και εγω αναφερομαι στους 8 συγκεκριμενους, που μαλιστα οι 3 εμφανιστηκαν οι συγγενεις τους και με ρωτουσαν σαν βρεγμενες γατες αν πληρωνονται για αυτο και αν θα εχουν καποια επιπτωση που δεν ηρθαν.
Και ξαναλεω αν ερχονται και τα 4 μελη της εφορευτικης επιτροπης δεν χρειαζονται πανω απο 4 ωρες ο καθενας.

και το καλυτερο το αφησα στο τελος.ΠΩΣ ΘΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ???ειναι σοβαρη απορια αυτη και δικαιολογια.15 μερες πριν σου εχει ερθει το χαρτι.παρε το Δημο παρε την εισαγγελια παρε το 11888(Τυχαιο?Δε νομιζω!) ελα το πρωι και ενημερωσε. Δεν μπορεις εσυ,στειλε καποιον δικο σου.Δεν μπορει καποιος θα βρεθει να σε εξυπηρετησει.Ουτως η αλλως στα σχολεια που εισαι διορισμενο μελος για εφορευτικη ζητημα ειναι να απεχουν 5 λεπτα απο το σπιτι σου με τα ποδια.Δεν σε στελνουν στην Γουαδελουπη.Εκει που ψηφιζεις σε στελνουν. Αν θες να μου κανεις μηνυση τα στοιχεια μου ειναι διαθεσιμα.Αρκει βεβαια να μου πεις ποιον χαρακτηρισα επωνυμα και δημοσια και ποιο ειναι το δικο σου εννομο συμφερον. Αναφορα ουτως η αλλως θα κανω και προτρεπω καθε συναδελφο να το κανει.Αν εχεις δικαιολογια πες την στον Εισσαγγελεα.
Και παρεπιμπτοντως δυο φορες σαν φοιτητης εχω κληρωθει μελος εφορευτικης επιτροπης. Σε πληροφορω ηταν απο τις πιο σημαντικες εμπειριες σαν νεος. Και πηγα (και μαλιστα η μια φορα ήταν δημοτικες-νομαρχιακες, δηλαδη διπλες εκλογες και δυο Κυριακες) και δεν γκρινιαξα και φραγκο δεν πηρα και εφυγα 2 το πρωι. βεβαια οταν αργοτερα κληρωθηκα δικ.αντιπροσωπος και ειδα τι προετοιμασια κανει αυτος ο ανθρωπος απο την Παρασκευη και τι ταλαιπωρια περναει για να παραδωσει σακους μεχρι το πρωι της δευτερας, αυπνος και πτωμα συνειδητοποιησα σε τι ανταποκρινεται η αποζημιωση που λαμβανει.

οσο για τους γραμματεις εγω προσωπικα εδωσα 100 ευρω στον καθενα επιπλεον. Γιατι γουσταρα και γιατι με βοηθησαν πολυ την Κυριακη.Νομιζω οτι 200 ευρω για ενα 24ωρο ηταν καλα χρηματα.και αλλα 100 θα δωσω στον ενα γραμματεα που δικαιουμαι την Κυριακη μεθαυριο. για εμνα θα περισσεψουν κατι περισσοτερα απο 1000 ευρω αν βαλεις μεσα τα κερασματα, καφεδες, τυροπιτες κλπ Ευχαριστημενος ειμαι αλλα δεν πλουτησα. Αν ζηλευει καποιος που δεν εχει την δυνατοτητα να παει δικ. αντιπροσωπος δεν μπορω να του κανω κατι. Ας διαβαζε, ας σπουδαζε, ας εκανε αλλες επιλογες δεν ξερω αυτος ξερει ας ψαχτει. Αντε λοιπον Ελληναρες "..ΝΑ ΨΟΦΗΣΕΙ Η ΚΑΤΣΙΚΑ ΤΟΥ ΓΕΙΤΟΝΑ"

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!