tromaktiko: Οι "μόνιμοι" δήμαρχοι, τα μεγάλα ποσοστά και οι εκπλήξεις στους δήμους

Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2010

Οι "μόνιμοι" δήμαρχοι, τα μεγάλα ποσοστά και οι εκπλήξεις στους δήμους



Δήμαρχοι που συγκεντρώνουν πάνω απο 70% ενω σε παραδοσιακό "δεξιό" δήμο για πρώτη φορά εκλέγεται ανεξάρτητος.
Στις Σέρρες που πάντα είχε δήμαρχο απο τη ΝΔ, αυτή τη φορά εξελέγη ανεξάρτητος. Ο Πέτρος Αγγελίδης συγκέντρωσε ποσοστό 60,72% έναντι 39,28% που συγκέντρωσε ο υποψήφιος της ΝΔ Θόδωρος Μηλίδης.
Η Ευτυχία Αποστολάκη, σύζυγος του Γιώργου Αποστολάκη, που βρήκε τραγικό θάνατο από ανακοπή καρδιάς ενώ οδηγούσε, εκλέγεται νέα δήμαρχος Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας με ποσοστό μέχρι στιγμής 62,5%.
Οι πολίτες της Νίκαιας και του Αγίου Ιωάννη Ρέντη εμπιστεύτηκαν για άλλη μια φορά τον Γιώργο Ιωακειμίδη ο οποίος μέχρι στιγμής συγκεντρώνει ποσοστό 77,65% ενώ ο αντίπαλός του Στέλιος Λογοθέτης 22,35%.
Μεγάλο ποσοστό συγκεντρώνει και ο ανεξάρτητος Βασίλης Ξύδης στο Δήμο Παπάγου- Χολαργού. Με ενσωματωμένο το 34,88% των εκλογικών τμημάτων συγκεντρώνει ποσοστό 62,88% ενώ ο επίσης ανεξάρτητος Δημήτρης Νικολάου συγκεντρώνει 37,12%.
Στο Δήμο Σπάτων- Αρτέμιδος ο ανεξάρτητος υποψήφιος Χρήστος Μάρκου συγκεντρώνει μέχρι στιγμής ποσοστό 72,93% έναντι του επίσης ανεξάρτητου Γιώργου Κασίμη που συγκεντρώνει το 27,07% των ψήφων.
Για τρίτη συνεχόμενη τετραετία εκλέγεται Δήμαρχος Καλλιθέας ο Κώστας Ασκούνης. Μέχρι στιγμής συγκεντρώνει ποσοστό 59,53% έναντι του αντιπάλου του Δ. Κάρναβου που έρχεται δεύτερος με 40,47%.
Για ακόμη μια φορά ο Γρηγόρης Κασσιδόκωστας εκλέγεται δήμαρχος στη Βάρη - Βούλα - Βουλιαγμένη με ποσοστό μέχρι στιγμής 67,66% ενώ ο αντίπαλός του Γρηγόρης Κωσνταντέλλος συγκεντρώνει το 32,34% των ψήφων.
newsit
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!