tromaktiko: Νίκησε η κοινή λογική - Πρώτος ο Σγουρός - Ερωτηματικό για εκλογές η πανελλαδική διαφορά ΠΑΣΟΚ-ΝΔ

Κυριακή 7 Νοεμβρίου 2010

Νίκησε η κοινή λογική - Πρώτος ο Σγουρός - Ερωτηματικό για εκλογές η πανελλαδική διαφορά ΠΑΣΟΚ-ΝΔ



'Ενας μέσος όρος των προβλέψεων που δημοσιοποιήθηκαν με το κλείσιμο της κάλπης για την περιφέρεια Αττικής είναι:



Γιάννης Σγουρός: 25,4%
Βασίλης Κικίλιας: 20%
Γιάννης Δημαράς 18,5%
Θανάσης Παφίλης: 13%
Αδωνις Γεωργιάδης 8%
Αλέξης Μητρόπουλος 7%

Αξίζει να σημειώθει πάντως ότι αυτή η πρόβλεψη δεν προέρχεται από σημερινή έρευνα με κάλπη εξω από εκλογικά τμήματα όπως γινόταν πάντα τα τελευταία χρόνια αλλά λόγω ελλείψεως χρημάτων για μιά σειρά δημοσκοπήσεων που έκαναν οι εταιρίες την τελευταία εβδομάδα.
Ικανοποιητικό είναι το ποσοστό του υποψηφίου του ΚΚΕ ενώ χαμηλά κινήται ο υποψήφιος τπου ΛΑΟΣ Α. Γεωργιάδης.
Στον Δήμο της Αθήνας ο Νικήτας Κακλαμάνης υπερέχει του αντιπάλου του Γιώργου Καμίνη κατά πολύ, ενώ και στην Θεσσαλονίκη, ο Κώστας Γκιουλέκας προηγείται με τουλάχιστον 5 μονάδες του αντιπάλου του, Γιάννη Μπουτάρη.
Στον Πειραιά μπορεί να μην υπάρχει ντέρμπι αφού θεωρείται εύκολη η επικράτηση του Γιάννη Μίχα, ωστόσο ο επίσημος υποψήφιος της ΝΔ Βασίλης Μιχαλολιάκος φαίνεται να αφήνει πίσω του τον αντάρτη Πέτρο Μαντούβαλο.
Ωστόσο, μεγάλο ζητούμενο της βραδιάς μετά την επικράτηση Σγουρού παραμένει το που θα κινηθεί η διαφορά των δυο μεγάλων κομμάτων συνολικά στην Επικράτεια.Απο αυτό θα εξαρτηθεί και το αν ο πρωθυπουργός θα οδηγήσει τη χώρα σε πρόωρες εκλογές.Σημαντικό και άγνωστο λόγο θα παίξει η αποχή που υπολογίζεται ότι σε πολλές περιοχές θα αγγίξει το 50%!
Η διαφορά αυτή που το newsit θα σας τη δίνει συνεχώς δεν αναμένεται να ξεκαθαρίσει πριν τις 10 το βράδυ.
Πάντως σε ερώτημα που έθεσαν οι δημοσκόποι πάνω από το 90% των ερωτηθέντων απάντησε ότι ανεξαρτήτως αποτελέσματος δεν επιθυμεί προωρες εκλογές.



















     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!