tromaktiko: Μεγάλη συνάντηση στο Caramela Φουστάνος - Θεοδωρίδου με Γ. Τσαλίκη

Κυριακή 7 Νοεμβρίου 2010

Μεγάλη συνάντηση στο Caramela Φουστάνος - Θεοδωρίδου με Γ. Τσαλίκη



Στις 3.30 περίπου κατέφθασε με την λευκή του Porsche turbo ο Ανδρέας Φουστάνος στο Caramela συνοδευόμενος από πολύ όμορφη νεαρή κοπέλα...
Εκείνη την ώρα στην πίτσα βρισκόταν η Έλενα Μεταξά όπου και τους καλός όρισε στο μαγαζί. Στην συνέχεια απόλαυσε το πρόγραμμα του φίλου του Γιώργου Τσαλίκη και μετά από κάποια νοήματα που αντάλλαξαν θα πήγαινε στο καμαρίνι του με την παρέα του να τα πούνε λίγο πιο χαλαρά.Σχεδόν την ώρα που ετοιμαζόταν ο Ανδρέας Φουστάνος να σηκωθεί από το τραπέζι του συνοδευόμενος από την φίλη του με κατεύθυνση το καμαρίνι του Γιώργου Τσαλίκη το ασημί smart cabrio της Νατάσσας Θεοδωρίου πάρκαρε έξω από το μαγαζί, μόλις είχε αποφασίσει, με λίγους και καλούς φίλους να πάνε για ένα ποτό, μετά το τέλος του προγράμματος της στο Άνοδος όπου εμφανίζετε με μεγάλη επιτυχία φέτος.
Η συνάντηση ήταν πλέον αναπόφευκτη ! Ο Μέτρ του μαγαζιού τους οδήγησε στο ακριβός δίπλα τραπέζι του πρώην συντρόφου της Νατάσσας που κατά σύμπτωση ήταν το μόνο μπροστινό που ήταν κενό περασμένες 6 τα ξημερώματα πια. Στο τετ α τετ που ακολούθησε μετά το πρώτο ξάφνιασμα και των δύο, αντάλλαξαν χειραψία, φιλήθηκαν σε απόλυτα χαλαρό κλίμα και αντάλλαξαν δύο κουβέντες, ενώ όλο το μαγαζί τους κοιτούσε αμήχανα. Η Νατάσσα με την παρέα της κάθισαν στο τραπέζι τους και ο Ανδρέας Φουστάνος πήρε τον δρόμο για το καμαρίνι του Γιώργου Τσαλίκη.
http://nyxtobaths.blogspot.com/
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!