tromaktiko: ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2010

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ



ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΓΙΑ ΤΟ
Ας μειώσουν επιτέλους τουλάχιστον τις δημόσιες δαπάνες με κάθε κόστος !"
ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2010/11/blog-post_6672.html
Μάλλον δεν κατάλαβες εσύ κύριε της μπερδεμένης αριστεράς!!! Αυτό που καταλάβαμε όλοι είναι ότι τα μέτρα και το ΔΝΤ βρίσκουν συμπαραστάτες και συμμέτοχους όλους όσους τελικά που ψηφίσαν ΠΑΣΟΚ η δεν πήγαν να το καταψηφίσουν με οποιοδήποτε τρόπο!

Όλοι είδαμε ότι οι καθαρά ψηφοφόροι του πασοκ δεν ήταν αρκετοί στον πρώτο γύρο για να πάρουν καμία νομαρχία μόνοι τους αλλά και ούτε καν δήμο κατι που έγινε κατά κόρο στις επαναληπτικές εκλογές του 2ου γύρου που παρ όλη την εποχή τα λευκά και τα άκυρα, το σύνολο του εκλογικού σώματός στήριξε ΠΑΣΟΚ κάτι που δεν έκανε την πρώτη Κυριακή .
Την πρώτη Κυριακή οι αριστερες και δημοκρατικές δυνάμεις απλά δείξανε την δύναμη τους και στην συνέχεια κάνανε αυτό που κάνουν χρόνια τωρα να προσφέρουν δηλαδή άλλοθι και να κάνουν το δεκανίκι του Πασοκ.

Όλοι οι ψηφοφόροι της ευρείας αριστεράς ψηφίσαν μικρά και αντιμνημονιακα κόμματα αλλά την δεύτερη Κυριακή ψηφίσαν πασοκ δαγκωτό!

Για αυτό γίνετε η αναφορά παραπάνω και είναι πολύ απλά και κατανοητά τα πράγματα
Αλλά το ότι μερικοί είστε τόσο πολύ κομματοποιημενοι και βολεμένοι δημόσιοι υπάλληλοι των υπερχρεωμένων ΔΕΚΟ δεν σας αφήνει το περιθώριο να δείτε την πραγματικότητα.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΠΟΛΎΤΩΣ

ΟΤΙ ΚΑΙ ΕΑΝ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ
ΕΤΣΙ ΑΣ ΓΙΝΟΥΝ ΟΣΕΣ ΑΠΟΛΎΣΕΙΣ ΧΡΕΙΆΖΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΔΕΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΜΙΑ ΤΑΞΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ.

ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΕ ΚΑΝΈΝΑΝ & ΕΙΔΙΚΑ ΣΕ ΑΡΙΣΤΕΡΕΣ ΦΑΜΦΑΡΕΣ

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!