tromaktiko: Απαντηση στο Για τον αγώνα στην Τούμπα

Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2010

Απαντηση στο Για τον αγώνα στην Τούμπα



Ειστε απλα αστειοι. Κοντοφθαλμοι Ελληνες που ενδιαφερονται για τον δικο τους πισινο και κοιτανε μονο αυτο να σωσουν. Αλλα για αυτο ειμαστε εδω που ειμαστε. Παντα φταινε οι αλλοι ενω εμεις τα κανουμε ολα με τον νομο
(Ανεξαρτητα αν αυτο εκφραζεται με τραμπουκισμους τον φροντιστη και του τερματοφυλακα του Π.Α.Ο.Κ. πριν τον περσινο αγωνα στο Καραισκακη ή με τραμπουκισμους μεσα σε σουιτες σε Προεδρους ομαδων και σε βουλευτες) Και οι αλλοι; Το πλ! αστικο μπουκαλι που πεταξε ενας ηλιθιος το μεταφραζουν σε "ζουγκλα" Ω! Ενω οταν προπηλακιζαν τον προπονητη τους ηταν μια υγειης ατμοσφαιρα! Επισης την ενεργεια του ποδοσφαιριστη Δελλα να το επιστρεψει στην κερκιδα αγνοωντας αν αυτο πετυχει καποιο παιδακι που καθοταν εκει, δεν την βλεπω σχολιασμενη καπου! Αλλα ξεχασα! Εμεις ειμαστε η ζουγκλα. Ο Δελλας (οπως και ο Πρετεντερης παλιαοτερα και ο Μητροπουλος προσφατα) λειτουργησαν κατω απο το βαρος της αυτοαμυνας) Αστειοι!

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ


------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ΠΕΡΥΣΙ ΠΟΥ ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΣΤΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΙ ΤΟΝ ΜΑΣΕΡ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΤΟ ΚΑΝΑΤΕ ΓΑΡΓΑΡΑ,ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΤΟ ΟΑΚΑ ΕΧΑΣΕ ΤΑ ΔΑΧΤΥΛΑ ΤΗΣ ΓΑΡΓΑΡΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ. ΣΤΟ ΝΤΕΡΜΠΥ ΠΑΟ-ΟΣΦΠ ΠΕΣΑΝ ΔΡΑΚΡΥΓΟΝΑ ΚΑΙ ΜΑΝΟΥΡΕΣ ΜΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ 0 ΤΙΜΩΡΙΑ,ΣΤΟ ΠΑΟΚ-ΑΡΗΣ 2 ΔΑΚΡΥΓΟΝΑ ΕΠΕΣΑΝ Κ 1 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ.ΡΕ ΚΑΘΊΣΤΕ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΤΩΝ ΓΗΠΕΔΩΝ.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!