tromaktiko: «Έτσι θέλουμε να παίζουμε»

Σάββατο 20 Νοεμβρίου 2010

«Έτσι θέλουμε να παίζουμε»



Ευχαριστημένος από την εικόνα της ομάδας του, αλλά όχι από το σκορ έμεινε ο Χουάν Ραμόν Ρότσα.
Αρκετά ευχαριστημένος έμεινε ο τεχνικός της Golden Team, Χουάν Ραμόν Ρότσα από την εικόνα της ομάδας του στο παιχνίδι με τον Ηρακλή, αλλά δεν ήθελε αυτό το σκορ.

Για το παιχνίδι δήλωσε: «Έτσι θέλουμε να παίζουμε. Όχι να φέρνουμε ισοπαλίες, αλλά να υπάρχει τέτοιο σκορ, να έχουμε θέαμα εναλλαγή στο σκορ. Έγινε ένα ωραίο παιχνίδι, παίξανε παιδιά για πρώτη φορά όπως ο Επιφάνης που ξεκίνησε για πρώτη φορά βασικός και ο κόσμος δεν τον είχε ξαναδεί και ο Κάσας έκανε το επίσημο ντεμπούτο του μετά από 18 μήνες εδώ, πήγε καλά και πιστεύω πως παιχνίδι με το παιχνίδι θα ανεβαίνει, γιατί είναι διαφορετικό να κάνεις προπονήσεις 18 μήνες και διαφορετικό να παίζεις».

Για την ισοφάριση στο τέλος, είπε: «Στο ποδόσφαιρο όταν δεν μπορείς να κερδίσεις καλύτερα να πάρεις την ισοπαλία, γι’ αυτό ανέβηκε και ο Καπίνος στο τέλος. Του έδωσα την άδεια, γίνεται έμπειρος σιγά σιγά… Μου ζήτησε και μετά να ανέβει, αλλά δεν τον άφησα, γιατί μπορούσε ο Κουσίδης να σουτάρει, αλλά δεν το έκανε και βγήκανε τρεις με δύο στην κόντρα και έκοψε ο Κάσας».

Για τις αλλαγές στο σκορ: «Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Υπάρχουν και παιχνίδια που είναι 3-0 και μετά ανατρέπεται. Προηγηθήκαμε, φάγαμε δύο γκολ και καταφέραμε να ισοφαρίσουμε».

Για την εικόνα που παρουσιάζει η άμυνα: «Ήταν ατομικά λάθη. Μπορούσαν να βάλουν ένα πολύ ωραίο γκολ όταν η μπάλα πήγε δοκάρι, αυτό θα ήταν πάρα πολύ ωραίο γκολ. Αλλά με εξαίρεση το πρώτο γκολ που περνάει απ’ όλους, το δεύτερο και το τρίτο ήταν από ατομικά λάθη. Αυτό λέμε, πρέπει να βελτιωθούν τα παιδιά να πάρουν εμπειρίες, γι’ αυτό μίλαγα τώρα με τον Τριανταφυλλόπουλο».

Για την εικόνα του Παναθηναϊκού σε ολόκληρο το παιχνίδι: «Ήμασταν καλοί και στο πρώτο ημίχρονο, ειδικά το πρώτο εικοσάλεπτο ήταν το καλύτερο που έχουμε κάνει στη Λεωφόρο, στο δεύτερο ανεβήκαμε ακόμα περισσότερο».

Για τον κόσμο: «Σήμερα ο κόσμος ήταν πολύ καλός, έτσι πρέπει να είναι σε τέτοια παιχνίδια».

www.leoforos.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!