tromaktiko: Τα νεύρα των οπαδών και ο Γολγοθάς των έξι ημερών

Σάββατο 13 Νοεμβρίου 2010

Τα νεύρα των οπαδών και ο Γολγοθάς των έξι ημερών



Η απόφαση του Γιάχου να διακόψει το παιχνίδι με τον Εργοτέλη σε συνδυασμό με την ακύρωση του τέρματος του Τοροσίδη, δημιούργησαν έντονη νευρικότητα στους οπαδούς του Θρύλου που ταξίδεψαν στο Ηράκλειο.


Με καθόλου καλό μάτι δεν είδαν οι οπαδοί του Ολυμπιακού την απόφαση του διαιτητή Γιάχου να προβεί στην οριστική διακοπή του αγώνα με τον Εργοτέλη. Όσο καλή διάθεση και εάν έδειξαν οι οπαδοί του Θρύλου κατά τη διάρκεια, που διεξαγόταν το παιχνίδι με την κρητική ομάδα, όσο και λίγο πριν από την προγραμματισμένη επανέναρξη του δευτέρου μέρους, όπου με μπαλόνια και δημιούργησαν εξαιρετική ατμόσφαιρα, τόσο τα νεύρα τους… χτύπησαν κόκκινο με την απόφαση του Χιώτη ρέφερι να διακόψει οριστικά τον αγώνα.

Ο έντονος εκνευρισμός των φίλων του Ολυμπιακού οφειλόταν τόσο στην ταλαιπωρία του ταξιδιού, όσο κυρίως στο γεγονός ότι ο Γιάχος με τη συνδρομή του βοηθού του, Τρύφωνα, έκλεψαν από τους «ερυθρόλευκους» ένα ολοκάθαρο γκολ του Τοροσίδη, υποδεικνύοντας τον διεθνή μεσοαμυντικό του Θρύλου σε αντικανονική θέση τη στιγμή που ο «Τόρο» καλυπτόταν από τον Γιαλούση!

Επίσης, στα πηγαδάκια των φίλων της πειραϊκής ομάδας δεν ήχησε καθόλου καλά η αδυναμία της Ελληνικής Αστυνομίας για τη διεξαγωγή του δευτέρου ημιχρόνου την Κυριακή. Γεγονός το οποίο προσθέτει ταλαιπωρία στην ομάδα και επιβαρύνει το ήδη βεβαρημένο πρόγραμμα.

Ο Γολγοθάς των έξι ημερών

Η μετάθεση των 45 εναπομείναντων λεπτών του αγώνα με τον Εργοτέλη για τις 24 Νοεμβρίου δημιουργεί πρόσθετους «πονοκεφάλους» από τη στιγμή που είναι μεταξύ των δύο… κολλητών ντέρμπι που θα κληθούν να δώσουν οι «ερυθρόλευκοι» κόντρα σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ.

Θυμίζουμε ότι το παιχνίδι με τον Δικέφαλο του Βορρά έχει προγραμματιστεί για την προσεχή Κυριακή 21 Νοεμβρίου, ενώ θα υποχρεωθεί ενδιάμεσα να ταξιδέψει στην Κρήτη για το δεύτερο ημίχρονο με τον Εργοτέλη στις 24 Νοεμβρίου. Τρεις ημέρες αργότερα και συγκεκριμένα το Σάββατο 27 Νοεμβρίου, οι παίκτες του Ερνέστο Βαλβέρδε θα έχουν μία ακόμη δύσκολη αποστολή, αφού θα αναμετρηθούν με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ σ’ ένα ντέρμπι, το αποτέλεσμα του οποίου ίσως διαδραματίσει καθοριστικό ρόλο για την έκβαση της μάχης του φετινού τίτλου. Με ό,τι αυτό συνεπάγεται…

www.katimagiko.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!