tromaktiko: Εκβιασμός η έξωση στην ΚΑΕ ΑΕΚ!

Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2010

Εκβιασμός η έξωση στην ΚΑΕ ΑΕΚ!



Ελληνικό ΜπάσκετΣημερινή είδηση αναφέρει ότι η εταιρεία «Ολυμπιακά Ακίνητα Α.Ε.» κατέθεσε ασφαλιστικά μέτρα εναντίον της ΚΑΕ ΑΕΚ, λόγω οφειλών της...
τελευταίας από τη χρήση των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων Ελληνικού (και Γαλατσίου από πέρυσι). Με την αίτηση αυτή ζητά την απομάκρυνση της ΚΑΕ ΑΕΚ από το γήπεδο καλαθοσφαίρισης στο Ελληνικό μέχρι τη Δευτέρα. Μάλιστα το σχετικό Ειρηνοδικείο έκανε δεκτή την αίτηση!

Η ΚΑΕ ΑΕΚ προφανώς δεν έπρεπε να χρωστάει χρήματα όχι μόνο στην «Ολυμπιακά Ακίνητα Α.Ε.» αλλά σε καμία εταιρεία και σε κανένα ιδιώτη. Κάθε εταιρεία έχει δικαίωμα να προασπίσει τα οικονομικά της συμφέροντα όπως αυτή κρίνει σκόπιμο. Εδώ κάπου όμως αρχίζει ο παραλογισμός, πόσα χρήματα χρώσταγε η ΚΑΕ ΑΕΚ για να πυροδοτήσει τέτοια αντίδραση; Μήπως ήταν εκατομμύρια; Μήπως ήταν πολλές εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ; Στη συγκεκριμένη περίπτωση μιλάμε για 180 χιλιάδες ευρώ μαζί με τα περσινά χρωστούμενα!

Τι ακριβώς κερδίζει η εταιρεία προχωρώντας στην έξωση; Απολύτως τίποτα! Και μόνο ότι η υπόθεση εκδικάστηκε στο Ειρηνοδικείο, όπου η συντριπτική πλειονότητα των υποθέσεων καθημερινά αφορούν σε εξυβρίσεις, μαλλιοτραβήγματα, παραβίαση κοινής ησυχίας και άλλα μικροπταίσματα καταδεικνύει το μέγεθος του εγκλήματος που υπέπεσε η ΚΑΕ ΑΕΚ.

Η κίνηση αυτή αποτελεί ωμό εκβιασμό από την πλευρά της «Ολυμπιακά Ακίνητα Α.Ε.» που μάλιστα όχι μόνο δεν πρόκειται να κερδίσει τίποτα αλλά θα έχει και σοβαρές απώλειες κερδών. Στα υπόψη ότι η διεκδίκηση των χρημάτων θα γίνει με την εκδίκαση της σχετικής αγωγής που έχει κατατεθεί και προβλέπεται να λάβει χώρα σε περίπου ένα χρόνο…

Αν διαβάσετε προσεκτικά τη σελίδα για το κλειστό του Ελληνικού που αφιερώνει η «Ολυμπιακά Ακίνητα Α.Ε.» στον ιστοχώρο της, θα παρατηρήσετε ότι στα πέριξ του γηπέδου λειτουργούν Εμπορικά Καταστήματα, Χώροι Εστίασης Κοινού, Εκθέσεις τα οποία προφανώς δέχονται πλήγμα από την έλλειψη των παιχνιδιών της Ένωσης.

Αυτό όμως που αποδεικνύει ότι οι άνθρωποι δεν ενδιαφέρονται για το καλό των εγκαταστάσεων, είναι ο κατάλογος με τις εκδηλώσεις που γίνονται στο γήπεδο εκτός από τους αγώνες μπάσκετ. Θαυμάστε τη χρησιμότητα του γηπέδου:

30/09/2010: 6η ΈΚΘΕΣΗ SPORTS SHOW & FASHION

22/09/2010: ATHENS MOTORSHOW LIVE! 2010

07/05/2010: Design Lab 2010

19/03/2010: «Εκπαίδευση 2010″

15/03/2010: 5ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΥΠΕΡΑΠΟΣΤΑΣΕΩΝ

Πέντε εκδηλώσεις για ένα έτος (2010), 9 για το 2009, 8 για το 2008 και 3 για το 2007!!! Είναι προφανές ότι το πρόγραμμα του γηπέδου είναι πλήρες, ότι τα κέρδη για την εταιρεία είναι ήδη υπέρογκα και ότι δεν μπορεί να κάνει υπομονή για να πληρωθεί τις 180 ψωροχιλιάδες από την ΑΕΚ.

sportsecrets.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!