tromaktiko: Τζάστιν Τίμπερλεϊκ: «Παλεύω ακόμη να ξεπεράσω την εσωστρέφειά μου»

Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2010

Τζάστιν Τίμπερλεϊκ: «Παλεύω ακόμη να ξεπεράσω την εσωστρέφειά μου»



Η συνέντευξή του στο Downtown
Μπορεί στις 30 Ιανουαρίου να σβήνει μόλις 29 κεράκια, αλλά ο Τζάστιν Ράνταλ Τίμπερλεϊκ έχει καταφέρει ως τώρα όλα όσα πολλοί δεν τολμούν να ονειρευτούν σε μία ολόκληρη ζωή.
Τραγουδιστής, στιχουργός, παραγωγός, χορευτής, επιχειρηματίας, αδιαφιλονίκητο hot stuff των media, ηθοποιός. Με τον καινούργιο του, μάλιστα, ρόλο στο «The Social Network» φλερτάρει επίσημα και με τα Όσκαρ. Παρ’ όλα αυτά, ο ίδιος δηλώνει ταπεινός – νιώθει ακόμη «το παιδί από τους N’Sync», καθώς και «πληγωμένος από τον έρωτα». Πρέπει τώρα, δηλαδή, να τον λυπηθούμε;

Μέσα σε λίγα χρόνια έχεις καταφέρει πάρα πολλά. Αισθάνεσαι μεγάλος σταρ;
Κοίτα, με αναγνωρίζουν όπου κι αν πάω. Είναι καλό να σε αναγνωρίζουν για τη δουλειά σου, όχι όμως για το ότι είσαι απλά διάσημος. Έχω δουλέψει πολύ σκληρά, αλλά έχω πιάσει και μερικές φορές τον εαυτό μου να γίνεται πραγματικά εγωιστής. Αυτό συμβαίνει στον καθένα. Δεν θέλω, όμως, να ψωνιστώ. Τις περισσότερες μέρες νιώθω ακόμη σαν το παιδί με τα σγουρά μαλλιά από τους N’Sync. Όταν βρίσκομαι μακριά από τη σκηνή ή από μια κάμερα, είμαι πολύ ήσυχος. Ξέρω πως δεν θα με πιστέψεις, αλλά παλεύω ακόμη να ξεπεράσω την εσωστρέφειά μου. Στην πραγματικότητα, είμαι πολύ ντροπαλός τύπος.


Σε λίγο θα μου πεις πως έχεις πληγωθεί πολύ κι από τις γυναίκες.
Μα η αλήθεια είναι πως όταν ερωτεύεσαι –όποιος κι αν είσαι– πρέπει να είσαι προετοιμασμένος ότι θα πονέσεις πολύ. Έχω φάει τα μούτρα μου αρκετές φορές με σχέσεις μου. Όμως είναι φυσιολογικό. Όταν αγαπάς, πρέπει να ξέρεις εκ των προτέρων ότι θα ζήσεις και οδυνηρές στιγμές. Είναι το τίμημα του παιχνιδιού.


Πες μου μια τέτοια στιγμή.
Δεν θα ήθελα να μπω σε λεπτομέρειες, αλλά η σχέση μου με την Μπρίτνεϊ είχε όλα αυτά τα στοιχεία. Ήμουν ακόμη πολύ μικρός και δεν είχα καθόλου αντιστάσεις – ούτε στη χαρά και τον ενθουσιασμό ούτε και στον πόνο. Η Μπρίτνεϊ φαινόταν πολύ πιο εξοικειωμένη με τον έρωτα. Εγώ, πάλι, όχι. Όταν τελικά χωρίσαμε, δεν έβγαινα από το σπίτι για μέρες. Τώρα που το σκέφτομαι, νομίζω πως χρειαζόμουν λίγο παραπάνω δράμα στη ζωή μου εκείνη την περίοδο. Κι η Μπριτ μου πρόσφερε πολύ. (γέλια)
Εδώ και τρία χρόνια είσαι με την Τζέσικα Μπιλ. Δείχνεις, όμως, να κρατάς τη σχέση όσο γίνεται πιο μακριά από τους προβολείς.
Όταν κάτι υπερκαταναλώνεται, κουράζει. Φτάνει που η φάτσα μου «καταναλώνεται» στη μεγάλη οθόνη, στα dvd, στα video. Γιατί να καταναλώνεται κι όταν φιλάω το κορίτσι μου;


Για μία ακόμη φορά βρέθηκες στη λίστα με τους «10 κομψότερους άνδρες στην Αμερική». Τι σε εμπνέει στο ντύσιμό σου;
Κοίτα, νομίζω πως η αίσθηση του γούστου μου είναι «κλεμμένη». Την «αντέγραψα» από τον πατριό μου. Ο Πολ (Χαρλς) είναι τραπεζίτης. Τον θυμάμαι, λοιπόν, σαν έφηβος να ετοιμάζει κάθε βράδυ το κοστούμι της επόμενης μέρας. Κάθε πρωί τον έβλεπα να φεύγει για τη δουλειά του και νόμιζα πως έμενε σπίτι μας ο Ρίτσαρντ Γκιρ. Κάπως έτσι ανέπτυξα την αγάπη μου για τα κοστούμια, τα γιλέκα, τα ακριβά πανωφόρια, τα μανικετόκουμπα, όλα αυτά που κάνουν έναν άντρα να νιώθει ιδιαίτερος.

Κι η εμμονή σου να φοράς κοστούμι με αθλητικά;
Αυτό είναι περισσότερο θέμα πρακτικής. Φοράω αθλητικά, γιατί με κάτι άλλο δεν θα μπορούσα να χορέψω. Κι εγώ χορεύω παντού. Ακόμη κι όταν διαβάζω βιβλία ή κάνω επαγγελματικά meeting, τα πόδια μου δεν μπορούν να σταματήσουν να ακολουθούν ένα φανταστικό ρυθμό. Είμαι σχεδόν αυτιστικός. (γέλια)

http://olagiatingunaika.blogspot.com
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!