tromaktiko: Προβληματισμός στο Λιμάνι

Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2010

Προβληματισμός στο Λιμάνι



Την ήττα με 1-0 γνώρισαν οι Νέοι του Ολυμπιακού από τους αντίστοιχους του ΠΑΟΚ, σε παιχνίδι που έγινε στου Ρέντη. Η νέα ήττα για το «συγκρότημα» του Αλέξη Αλεξανδρή, ήρθε να μεγαλώσει τον προβληματισμό στον Πειραιά.
Οι Νέοι… κουβαλάνε μία «βαριά» κληρονομιά από την προηγούμενη σεζόν, όπου κατέκτησαν δια περιπάτου το πρωτάθλημα Κάτω των 20 της Σούπερ Λίγκας. Ωστόσο, η φετινή χρονιά δεν κινείται στα ίδια… επίπεδα για τους «ερυθρόλευκους» του Αλέξη Αλεξανδρή.

Άπαντες στο Λιμάνι μιλούν με τα καλύτερα λόγια για τον Έλληνα τεχνικό, αλλά και για το υλικό που υπάρχει στο ρόστερ, όμως οι εμφανίσεις δεν είναι… ανάλογες. Και εκεί υπάρχει ο προβληματισμός. Τις πταίει και η ομάδα με τόσο καλό υλικό, καλό προπονητή δεν έχει… ανάλογη συνέχεια και στον αγωνιστικό χώρο;

Βέβαια, δεν θα πρέπει να τα ρίχνουμε όλα στην ομάδα, η οποία έχει σχεδόν νέο αγωνιστικό πρόσωπο. Ο Γιάννης Φετφατζίδης που αποτελούσε το καλύτερο «διαμάντι» των Νέων, πλέον αξιοποιείται κατάλληλα από την πρώτη ομάδα του συλλόγου. Σε αυτή την αποχώρηση, προσθέστε και τους Γιώργο Νικλητσιώτη και Άρη Σοϊλέδη που αγωνίζονται στον ΟΦΗ, ως δανεικοί.

Οι τρεις μικροί ήταν όλα τα… ευρώ για τους «ερυθρόλευκους» την προηγούμενη σεζόν, όπου αποτελούσαν εξαιρετική τριάδα στην μεσαία γραμμή, εκεί όπου ο Ολυμπιακού χτυπούσε τόσο από τα πλάγια, όσο και από τον άξονα. Στις αποχωρήσεις αυτές θα πρέπει να προσθέσουμε και αυτή του Λεωνίδα Παναγόπουλου που ήταν «κέρβερος» κάτω από τα γκολπόστ, ενώ μεγάλο κενό έχει δημιουργηθεί και στην… καρδιά της άμυνας, όπου ο Κυριάκος Παπαδόπουλος δέσποζε μαζί με τον Γιάννη Ποτουρίδη που μετέχει στις προπονήσεις με την πρώτη ομάδα.

Έτσι, το… βάρος έχει πέσει στους Λεάντρο και Βάντερσον, με τον τελευταίο να ταλαιπωρείται από κάποιους μικροτραυματισμούς, ενώ ο πρώτος είναι ο μόνος… διασωθείς στην φετινή σεζόν για τους Πρωταθλητές Κ20. Πάντως, ο προβληματισμός υπάρχει στο Λιμάνι, χωρίς αυτό να επηρεάζει άμεσα στην ομάδα, η οποία χρειάζεται ειδικούς χειρισμούς, μια και μιλάμε για ποδοσφαιριστές που είναι υπό… δημιουργία.

www.sportsecrets.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!