tromaktiko: ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΗΣΑΠ...ΣΤΟΝ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟ...

Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2010

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΗΣΑΠ...ΣΤΟΝ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟ...



Φίλε Μηχανολόγε Μηχανικέ δεν καταλαβαίνω γιατί μας αναλύεις από πού ξεκινάει το πρόβλημα και γιατί όλοι εμείς που ταλαιπωρούμαστε με τον ΗΣΑΠ πρέπει να μπούμε σε αυτή τη διαδικασία?
(αφορά: http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2010/11/blog-post_6031.html )


Για έναν πολίτη που ταλαιπωρείται επί 2 χρόνια είναι λογικό να κάνει υπομονή για κάποιο διάστημα, αλά κι αυτή να έχει τα όριά της. Δυστυχώς σε πολλές περιπτώσεις το αποτέλεσμα είναι που μετράει και για το συγκεκριμένο πρόβλημα αυτό δείχνει ότι δε μας φτάνει που τα έργα καθυστερούν τόσο καιρό, που για μια γραμμή Αθήνα-Πειραία τραβάμε των παθών μας τον τάραχο αλλά επιπλέον έχουμε και τις απεργίες. Δηλαδή, πόσο να αντέξουμε  αυτό το χάλι??  Προφανώς, αν δεν αναφερόμασταν στο δημόσιο που υπάρχει η μονιμότητα, δεν θα συνέβαιναν όλα αυτά. Αυτό προφανώς εννοεί η φίλη που ανέφερε ότι πρέπει να δοθεί σε ιδώτες ο ΗΣΑΠ και ο κάθε ΗΣΑΠ. Γιατί αγαπητέ μου, αν υπήρχε ο φόβος της απόλυσης δεν θα συνέβαινε αυτό το μπάχαλο. Αντίθετα τώρα, υπάρχει μια μερίδα εργαζόμενων, που μπορεί στον κλάδο τους να είναι η πλειοψηφία δεν το εξετάζω αυτό, για τους οποίους όλο το επιβατικό κοινό κάθε τόσο έχει να φάει την ταλαιπωρία της αρκούδας!!! Είπαμε να κάνεις απεργία, γιατί και αυτή είναι απαραίτητη κάποιες φορές αλλά όχι κι έτσι!!! Ένα μπούγιο ανθρώπων, κάνουν μπάχαλο όλο τον κόσμο!!! Δηλαδή έλεος!!! Θα ήθελα να κάνω κάποιες παρατηρησεις στον φίλο μηχανολόγο μηχανικό. Η ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΕΚΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΣΩΣΤΗ ΑΝ ΖΟΥΣΑΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΚΟΣΜΟ ΑΓΓΕΛΙΚΑ ΠΛΑΣΜΕΝΟ...


 ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

-------------------------------

Όσον αφορά την καθυστέρηση των έργων για τον ΗΣΑΠ συμφωνώ μαζί σου ότι οφείλεται στο κράτος.Όσο για το παράδειγμα σου (Απο πού και ως πού να πουληθεί σε ιδιώτη? Δηλαδή εάν εσάς μπούνε στο σπίτι και σας κλέψουν τι θα πρέπει να πούμε "Να πουλήσετε το σπίτι σας για να μην σας ! ξανακλέψουν?" Την παλεύετε ρε??) δεν δικαιολογεί το κράτος και τις δοικήσεις των ΔΕΚΟ που τόσα χρόνια εκτόξευσαν τα χρέη που πληρώνουμε και θα πληρώνουμε...Έπισης οφέιλεις να γνώριζεις οτι στον ΗΣΑΠ,ΟΑ,ΔΕΗ,ΟΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΕΚΟ το κόστος των εργων ήταν (εργολάβοι και διοικήσεις) υπερκοστολογημένο για ευνόητους λογους....καθώς επίσης ένα παράδειγμα οταν ένα αεροπλάνο δηλώνε εσκεμμένα βλάβη για να βρίσκεται στα αεροδρόμια του εξωτερικού για πάλι ευνόητους λόγους καθώς επίσης οι υπάλληλοι της κάθε εταιρείας (ΒΟΛΕΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΟΥΣΕ ΚΑΝΕΙΣ! ...) να πληρώνονται τα εκτός έδρας. EΤΣΙ ΦΤΑΣΑΜΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΥΠΕΡΧΡΕΩΜΕΝΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΔΕΚΟ ΜΕ ΑΠΟΤΟΛΕΣΜΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΟΥΛΗΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥΛΗΘΟΥΝ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΣΕ ΙΔΙΩΤΕΣ ΠΟΥ ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΑΝΟΣ ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ ΕΝΩ ΤΟΥ ΥΓΙΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΚΑΙ ΔΕΚΟ(ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕ)ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟ.

 ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!