tromaktiko: Απάντηση στην ανάρτηση 'Απάντηση στο: Σχετικά με το άρθρο: ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ...'

Δευτέρα 8 Νοεμβρίου 2010

Απάντηση στην ανάρτηση 'Απάντηση στο: Σχετικά με το άρθρο: ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ...'



Περι της αναρτήσεως με link http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2010/11/blog-post_6373.html ο λόγος. Αγαπητέ φίλε Ορθόδοξε απάντησε σε μερικά κρίσιμα ερωτήματα και οχι μόνο εσύ μα και ολοι οι Χ.Ο της Πατρίδος μας καθώς και οι κληρικοί.
Αναγνωρίζεις την Παλαιά Διαθήκη ως πηγή του Ευαγγελίου και της Βίβλου ναι η οχι ; Αν οχι τότε αγνοείς πως τις υποτιθέμενες προφητείες της Π.Διαθήκης εκπλήρωσε ο Χριστός και μάλλον δεν γνωρίζεις το που πιστεύεις. Εαν την αναγνωρίζεις τότε θα πρέπει να σου πω να το ξανασκεφτείς διότι : Κατάγεσαι απο τον Αβρααμ , τον Μωυσή η την αδαμ και την Ευα μήπως ; Γνωρίζεις πως η Ιουδαική θρησκεία είναι ΕΘΝΙΚΗ θρησκεία και ο Γιαχβέ (ο πατέρας του Ιησού) Θεός μόνο του Ισραήλ ; Γνωρίζεις για τα εγκλήματα και τις σφαγές που καταγράφονται στην Παλαιά διαθήκη ! εις το όνομα του Γιαχβέ ; Ναι η οχι ; Ας λέμε ξεκάθαρα πράγματα επιτέλους. Οι Εβραίοι είχανε μήπως την τέλεια θρησκεία και τον τέλειο Θεό Ενω οι Έλληνες ενω ειχανε ανακαλύψει και προάγει το συνολο του πολιτισμού οχι ; Τότε μάλλον διακατέχεσαι απο εχθρική στάση προς την Ελλάδα και την πραγματική της παράδοση (αν δεν την γνωρίζεις ψάξε μάθε την) και αγαπάς Ιουδαικές ιστορίες περι θείου - αρχων και αξιών. Γνωρίζεις πως Ουδέποτε εγινε πόλεμος εις το ονομα κάποιας θρησκείας με βάση την Ελληνική Κοσμοαντίληψη που κομμάτι της αναπόσπαστο είναι και η θρησκεία (κι ας προσπαθουν ορισμένοι θολοκουλτουριάριδες ελέω Αριστοτέλη να λένε το αντίθετο).  Δεν αναγράφει στον Άγνωστο Θεό η Επιγραφή μα Στους αγνώστους Θεούς. Μπορείς να πας να το δεις με τα ιδια σου τα μάτια. Να τελειώνει η προπαγάνδα του Ιουδαικού Ιερατείου επι της Ελλάς επιτέλους.
Δέχεσαι τους αφορισμούς προς τους Έλληνες κάθε Κυριακή στην εκκλησία ; Δέχεσαι το να λένε τους προγονους σου ειδωλολάτρες ; Δέχεσαι τους διωγμούς , τις σφαγές και την καταπάτηση κάθε δικαιώματος τους να λατρεύουν οπως και οπου θέλουν; Είχαμε ανάγκη τον Ιησού Χριστό για να λυτρωθούμε ; Καταρχας ο Έλληνας ουδέποτε υπήρξε μεσσιανιστής. Έγινε μεσσιανιστής. Η κοσμοθεωρία του Έλληνα είναι η ακρως αντιθετη του Ιουδαίου κι εμείς ασπαστήκαμε με την βία κοσμοθεωρία εχθρική προς τον Ελληνισμό επειδή οι Ρωμαίοι και τα συμφέροντα τους το επέβαλλαν.

Ψάξτε - μελετήστε - αναλύστε - Γνωρίστε .
Η θα ξυπνήσουν οι Έλληνες εντελώς η θα συνεχισουν να παραμένουν Ρωμιοι και σκλάβοι !
Να είσαι καλά
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!