tromaktiko: Περι οικονομικής κρίσης....

Σάββατο 13 Νοεμβρίου 2010

Περι οικονομικής κρίσης....



Καταρχήν θέλω να τονίσω ότι για την κρίση δεν φταίει όλος ο λαός..φταίνε όλοι αυτοί που μας πούλησαν με τον έναν ή τον άλλον τρόπο!
Υπάρχουν συμφωνίες που έχουν γίνει κάτω από το τραπέζι χωρίς εμείς να ξέρουμε το παραμικρό και αυτό πληρώνουμε σήμερα!
καθόλη την ιστορία της Ελλάδος μας έχουν κλέψει μας έχουν ταπεινώσει και μας έχουν κάνει να φαινόμαστε σαν η χειρότερη χωρά του κόσμου! αυτό βέβαια δεν είναι αλήθεια μας χρωστάνε δεν τους χρωστάμε τίποτα! αυτή την στιγμή πληρώνουμε κάτι το οποίο δεν οφείλουμε σε κανέναν!

Η Ελλάδα έπρεπε να μπει στην Ευρωπαϊκή ένωση όχι για το καλό της αλλά για να εξυπηρετήσει τα συμφέροντα των Ευρωπαίων! όλοι φυσικά  γνωρίζουμε πώς μπήκαμε στην Ευρωζώνη αυτοί μας βοήθησαν! έκαναν τα πάντα για να το πετύχουν τώρα μας έφτασαν σε αδιέξοδο και τι κάνουν? θέλουν να μας τα πάρουν όλα! τα νησιά μας, τον πολιτισμό μας, την κουλτούρα μας!

Ανοίξτε τα μάτια σας και δείτε τι μας κάνουν! μας έχουν ξεφτιλίσει παγκοσμίως!
αυτό θέλετε για την Ελλάδα που σας μεγάλωσε? αυτό θέλετε για τα παιδιά σας?
θέλετε να χαρακτηριζόμαστε επαίτες από όλους εκείνους που έχουν διαπράξει τα μεγαλύτερα εγκλήματα στην ιστορία της ανθρωπότητας?

Το σχέδιο τους είναι απλό. Θέλουν να σπείρουν την διχόνοια και να μας διαχωρίσουν ώστε να μην μπορούμε να αντιδράσουμε σαν μία φωνή!
πάρτε για παράδειγμα το τσιγάρο. Πιστεύεται ότι έγινε η απαγόρευσή του για να διαφυλαχτεί η υγεία μας? ΦΥΣΙΚΑ και όχι! αυτό που ήθελαν και δυστυχώς έχουν πετύχει είναι να μας κάνουν να τσακωνόμαστε συνέχεια ο ένας με τον άλλον και στο τέλος να χωρίσουν την κοινωνία σε στρατόπεδα έτσι ώστε να μην μπορούμε να αντιδράσουμε σαν μια ενωμένη φωνή! και την ίδια στιγμή να περνούν τα μέτρα που τους βολεύουν!
Έχουμε καταντήσει να πιστεύουμε ότι Ευρώπη σημαίνει Πολιτισμός, εντιμότητα, διαφάνεια όχι κυρίες και κύριοι όλα αυτά που περηφανεύονται ότι έχουν από μάς τα πήραν! και δυστυχώς εμείς δεν δώσαμε καμία μάχη για να τα κρατήσουμε! τα παραδώσαμε και  προδώσαμε την χώρα μας!
έχετε ακούσει το γνωστό μικρή στο μάτι μεγάλη στο κρεβάτι? αυτό ακριβώς είναι η Ελλάδα! και ανυπομονώ να έρθει η ώρα που θα τους ξαπλώσουμε στο κρεβάτι και θα  τους ρίξουμε ένα γ@μση που θα τους μείνει αξέχαστο!
αλλά για να γίνει αυτό πρέπει να ενωθούμε σαν μια γροθιά και να χτυπήσουμε  όλους αυτούς που με περισσό θράσος μας πουλάνε ξέρουμε ποιοι είναι και μας το έχουν αποδείξει!
Αυτή την στιγμή είμαστε οι αγελάδες της Ευρώπης και του κόσμου ολόκληρου!
μας αρμέγουν κανονικά και το μόνο που κάνουμε είναι να μουγκρίζουμε αλλά όσα μου και να κάνει μια αγελάδα κανένας δεν θα την ακούσει θα την αρμέξει και όταν σταματήσει να παράγει γάλα θα την πουλήσει ή θα την σκοτώσει!

Η Ελλάδα μπορεί να ζήσει μόνη της και να διαπρέψει σε πάρα πολλούς τομείς!
μπορούμε να τους αποδείξουμε ότι όλα αυτά που τους δώσαμε μας αξίζουν και μας ανήκουν σταματήστε πια να είστε φιλοΑμερικάνοι και φιλοευρωπαίοι  αρχίστε να είστε Φιλέλληνες το ξέρω ότι είναι δύσκολο να σταματήσετε την πλύση εγκεφάλου που μας έχουν κάνει αλλά αν δεν αντιδράσουμε τώρα θα οδηγηθούμε στην σφαγή!
οι Ευρωπαίοι έχουν κάνει τις εξισώσεις τους και οι αριθμοί δυστυχώς δεν λένε ψέματα το αποτέλεσμα σε όλες αυτές τις εξισώσεις είναι ένα: καταστροφή! πρέπει να σπάσουμε αυτές τις εξισώσεις και να προσθέσουμε καινούργιους παράγοντες που δεν έχουν προβλεφθεί για να αλλάξουμε την μοίρα μας!
Μόνο εάν είμαστε ενωμένοι μπορούμε να πούμε ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ και να ακουστούμε!
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!