tromaktiko: Απάντηση στο: Σχετικά με τα κλειστά σχολεία...

Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2010

Απάντηση στο: Σχετικά με τα κλειστά σχολεία...



Σχετικά με την ανάρτηση http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2010/11/blog-post_9570.html
θα ήθελα να δώσω μια λύση στον αγαπητό φίλο/φίλη. Βέβαια αυτό μπορείς να το εφαρμόσεις στις επόμενες εκλογές γιατί θέλει προετοιμασία. Λίγες μέρες πριν τις εκλογές λοιπόν θα μαζευτείτε οι γονείς του σχολείου και όσοι επιθυμούν να πάρουν άδεια από την δουλειά τους ή όσοι δεν εργάζονται, θα αναλάβουν την επιμέλεια των παιδιών σας με το αζημίωτο βέβαια.
Κάθε γονέας θα αναλάβει 22 παιδιά και θα τα μεταφέρει στο σπίτι του με την βοήθεια 2-3 ακόμα γονέων λίγο πριν πάνε στη δουλειά. Κάθε γονέας θα καταβάλλει στον υπεύθυνο προς φύλαξη το ποσό των 2! ευρώ (ασήμαντο) αλλά 2χ22=44ευρώ! Να ένα καλό μεροκάματο. Επίσης το πιό σημαντικό είναι ότι τον γονέα τον γνωρίζετε και δεν πρόκειται να εξαφανιστεί με τα παιδιά σας όπως πολύ σωστά είπατε. Μπορεί ο γονέας να προετοιμαστεί από την προηγούμενη μέρα για το περιεχόμενο του προγράμματος (π.χ διάφορα μαθήματα, παιχνιδάκια για να περάσει η ώρα) και τέλος να σας πει τις εντυπώσεις του και να κάνει έναν απολογισμό και μια αξιολόγηση για το έργο του.
Η συγκεκριμένη ιδέα έχει εφαρμοστεί από φίλους με μεγάλη επιτυχία.

Υ.Γ: Δεν φταίνε οι δάσκαλοι και οι καθηγητές πάντα. Ρωτήστε τους υπεύθυνους του κράτους για την επιλογή αυτή.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ


-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Απάντηση στον/στην αναγνώστη με τίτλο:Για τα κλειστά σχολεία...
Φίλε/Φίλη αναγνώστη δεν έχεις ιδέα για το τι γράφεις...και η πλάκα είναι ότι ζητάς και σοβαρή απάντηση!!! Ποιός σου είπε ρε φίλε ότι το λειτούργημα του Εκπαιδευτικού έχει σχέση και αντικείμενο με τη φύλαξη των παιδιών σου; Πού είδες στην Ευρώπη ο Εκπαιδευτικός να παίζει αυτόν τον ρόλο; Για δες λίγο τις αμοιβές και τα ωράρια των Εκπαιδευτικών της Ευρώπης να συγκρίνεις. Σοβαρευτείτε επιτέλους όλοι σας με τους Εκπαιδευτικούς και βγάλτε το κόμπλεξ που έχετε μαζί τους και αν είναι τόσο τεμπέληδες και παίρνουν τόσα χρήματα, γιατί δε γίνατε και εσείς(αν είχατε τα κότσια) ή κάντε τα παιδιά σας. Τέρμα η πλάκα με τα Σχολεία και τους Εκπαιδευτικούς, τέρμα η Απαξίωσή τους.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!