tromaktiko: Έκλεψε τον ηλικιωμένο που φρόντιζε!

Κυριακή 7 Νοεμβρίου 2010

Έκλεψε τον ηλικιωμένο που φρόντιζε!



Ανθρωποκυνηγητό στην… μισή Ελλάδα εξαπέλυσε η Αστυνομία για να συλλάβει μια αλλοδαπή οικιακή βοηθό που έκλεψε το...
 κομπόδεμα του ηλικιωμένου τον οποίο φρόντιζε και προσπάθησε να επιστρέψει στην πατρίδα της! Όμως, τα περιπολικά τρέχουν πιο γρήγορα από το λεωφορείο που πήρε κι έτσι την πρόλαβαν!

Η 48χρονη Ρουμάνα είχε προσληφθεί πριν από περίπου δέκα ημέρες από τον γιο του θύματός της, με σκοπό να φροντίζει τον ηλικιωμένο άνδρα που ήταν καθηλωμένος στο σπίτι του στον Μώλο Φθιώτιδας και δεν μπορούσε να αυτοεξυπηρετηθεί… Όμως, τα χρήματα που εισέπραττε για να του παρέχει την φροντίδα της δεν της φάνηκαν αρκετά. Έτσι, άρχισε να ερευνά το σπίτι αναζητώντας τις οικονομίες του γεροντάκου!

Μόλις βρήκε κρυμμένα 460 ευρώ, τα έβαλε στην τσέπη της και έφυγε από το σπίτι με σκοπό να επιβιβαστεί σε λεωφορείο και να επιστρέψει στην πατρίδα της! Όμως, ο ηλικιωμένος κατάφερε να ειδοποιήσει τον γιο του κι εκείνος το τοπικό τμήμα, άνδρες του οποίου ξεκίνησαν αγώνα δρόμου για να προλάβουν την αλλοδαπή… Το λεωφορείο στο οποίο επέβαινε η 48χρονη εντοπίστηκε κοντά στην Κατερίνη, ακινητοποιήθηκε και η «μακρυχέρα» Ρουμάνα συνελήφθη έχοντας πάνω της τα κλεμμένα χρήματα

protothema.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!