tromaktiko: Απαντηση στο ΑΠΟΧΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2010

Απαντηση στο ΑΠΟΧΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ



Θα ηθελα να πω οτι ο ανθρωπος αυτος που το εγραψε δεν ξερει τι του γινετε. Επιτελους πρεπει να μαθουμε ορισμενα πραγματα για το πως ψηφιζουμε. Απο αυτες τις βλακειες εχουμε χασει τοσα χρονια και πρεπει να βαλουμε μυαλο. Αν ειστε ηλικιωμενοι (ειτε στα μυαλα ειτε στην ηλικια) και ψηφιζετε οτι σας πει ο εγγονος τοτε το παρον κειμενο δεν ειναι για σενα.
 Τελεια και παυλα. Η ΑΠΟΧΗ- ΤΟ ΑΚΥΡΟ- ΤΟ ΛΕΥΚΟ ΔΕΝ ΜΕΤΡΑΝΕ στα εγκυρα ψηφοδελτια. Αφου ετσι το εκανε ο νομοθετης εμεις φταιμε ? Εμεις αν θελουμε να τους δωσουμε ενα καλο μαθημα πρεπει να ψηφισουμε καποια απο τα μικρα κομματα ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΟΜΩΣ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΕΔΡΕΣ.
Αν προκειτε για βουλευτικες εκλογες  τοτε η ψηφος μας θα πρεπει να ειναι σε ενα απο τα μικρα κομματα τα ΟΠΟΙΑ ΟΜΩΣ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ. Δηλαδη δεν θα το ριξεις σε εναν τρελο του χωριου επειδη θελησε να κατεβασει ενα κομμα και δεν προκειτε να  μπει στην βουλη. Αλλα θα το ριξεις σε εναν απο αυτους που εχουν μεγαλες πιθανοτητες να μπουν στην βουλη. ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ-ΚΚΕ-ΛΑΟΣ (αν μπει πλεον )

Αν προκειτε για δημοτικες εκλογες τοτε ριξτω σε εναν απο τους αλλους και οχι στον κυβερνων μονο και μονο για του δειξεις οτι φιλε μου αν δεν αλλαξεις τακτικη στις βουλευτικες θα σε ψηφισει μονο η μανα σου.

Με βαση τα δικα μου μυαλα βλεπω οτι ο Γιωργος μας δουλευει, το χρεωκοπια ή ΔΝΤ ειναι ενα ψεμα . Ειχαμε να κανουμε πολλα πρωτου δανειστουμε αλλα αυτο ειναι αλλουνου παππα ευαγγελιο. Ο Σαμαρας ναι μεν δεν ψηφισε το μνημονιο αλλα δεν βλεπω δεν ακουω  το  με ποιον τροπο θα βγουμε απο το μνημονιο. Ειπε κατι αλλα δεν με πεισανε. Αν δεν ξερει ας παρει αλλους οικονομολογους συμβουλους αυτους μαλλον τσαμπα τους πληρωνει. Υπαρχουν συγκεκριμενα πραγματα που μπορουν γινουν αν δεν χασουμε αλλο χρονο και δεν μπουμε πιο βαθεια στα σκατα που μας στελνει ο γιωργακης.

Το ΛΑΟΣ βαδιζει σε ενα μονοπατι που τον στελνει με βεβαιοτητα εκτος βουλης. Ο ανθρωπος ειναι εκτος τοπου πλεον. Μια ετσι μια αλλιως. Αυτος το παιχνιδι το εχει μπερδεψει τοσο που και αυτος σε λιγο θα χαθει μεσα.

Ο Συνασπισμος εχει πολλες διαμαχες μεταξυ τους που ακομα δεν ξερουν και αυτοι τι τους γινετε.

Το ΚΚΕ απο την αλλη ειναι κολλημενο στα εξεις μια ζωη. Εξω οι Αμερικανοι , Ναι στο δικαιο του εργατη κλπ. Πιστευω οτι αυτην την εποχη η μονη ψηφος που εχει αξια ΓΡΟΘΙΑΣ στα Α@@@@δια ειναι η ψηφος στο ΚΚΕ.Αντιμνημονιακη, αντι αμερικανικη και ψηφος του αδικιμενου εργατη.

Και οποιος πει οτι μιλαω ετσι επειδη ειμαι αριστερος τοτε εχει αιμοροειδες στο κεφαλι του. Εχω ψηφισει τοσα χρονια ΝΔ, εχω ψηφισει 1 φορα ΠΑΣΟΚ , εχω ψηφισει ΛΑΟΣ και ειναι η πρωτη φορα που θα ψηφισω ΚΚΕ.

Καποτε ο Μικης Θεωδωρακης ειχε ταχθει στο πλευρο του Μητσοτακη  τι σημαινει οτι ειναι δεξιος στις πεποιθησεις του ?  Οχι βεβαια αλλα τοτε σκεφτηκε οτι για να βγουμε απο καποιον βουρκο επρεπε να ταχθει απο την αλλη μερια.
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!