tromaktiko: Σχόλιο στο ξυπνήστε Έλληνες

Σάββατο 6 Νοεμβρίου 2010

Σχόλιο στο ξυπνήστε Έλληνες



Συγνώμη ρε πατριώτη Έλληνα, αλλά για όλα αυτά τα παραπάνω που διαβάσαμε, έχω μια μικρή απορία. Δηλαδή τόσα χρόνια δε τα ήξερες όλα αυτά? Τα ήξερες! Τόσα χρόνια γιατί δε σε πήραζαν και τώρα ξαφνικά σου βρωμάνε όλα. ΜΗΠΩΣ, ΛΕΩ ΜΗΠΩΣ, ΟΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΙΩΠΟΥΣΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΡΟΥΣΦΕΤΙ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕΣ. ΚΥΡΙΩΣ ΤΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟΥ ΒΟΛΕΜΑΤΟΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ. Εμείς ανεχόμασταν τους βουλευτές στη σάπια δημοκρατία να μας κρατάνε από τη μύτη.

Δηλαδή ανεχόμασταν την εργασιακή κατάντια στην Ελλάδα και αντί να πολεμάμε όλοι μαζί για να αντιστρέψουμε τη κατάσταση, ενεργούσαμε τελείως εγωιστικά, λειτουργώντας με την ιδέα να βολευτούμε εμείς και μόνο εμείς σε κανένα δημόσιο και όλους τους άλλους ας τους ρίξουν στον Καιάδα. ΔΗΛΑΔΗ ΑΝΕΧΟΣΟΥΝ ΤΟ * ΑΥΤΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ------ΟΙ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΙ Ή ΑΛΛΙΩΣ ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ ΠΕΤΑΜΕΝΟΙ *
Από τη στιγμή που ανέχεσαι τέτοια πράγματα στη χώρα σου, πρέπει να καταλάβεις ότι είναι αργά για γκρίνιες, αλλά και για να κλαις πάνω από τις στάχτες. ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΑΝΑΨΕΙΣ ΞΑΝΑ ΤΗ ΦΩΤΙΑ. ΑΝ ΤΗΝ ΑΦΗΣΕΙΣ ΣΒΗΣΤΗ, ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΥΟ (μεταφορικά) ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΠΕΙΝΑ (κυριολεκτικά). Αν σου φαίνεται υπερβολικό, δες τι έγινε στη Ρουμανία. Στην ίδια κατάσταση είσαι, αλλά ακόμα στην αρχή.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!