tromaktiko: Απάντηση στο "Ρέθυμνο: Μια κόλαση για πεζούς και οδηγούς"

Κυριακή 7 Νοεμβρίου 2010

Απάντηση στο "Ρέθυμνο: Μια κόλαση για πεζούς και οδηγούς"



Αν νομίζεις ότι αυτά συμβαίνουν μόνο στο Ρέθυμνο, έλα ένα Σαββατοκύριακο μέχρι την Πρέβεζα...
Η τροχαία σε όλη την Ελλάδα λειτουργεί με τον ίδιο ακριβώς τρόπο: Παίρνει εντολές από τον εκάστοτε διοικητή να βγει για μια συγκεκριμένη παράβαση κάθε φορά και να μαζέψει ένα ποσό-στόχο για τα δημόσια ταμεία από τα ΚΟΡΟΙΔΑ που δεν θα μπορέσουν να σβήσουν την κλήση.(Φυσικά μέσα στα κορόιδα ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται οι αστυνομικοί,στρατιωτικοί,
λιμενικοί,πυροσβέστες που θα δείξουν επί τόπου την υπηρεσιακή τους ταυτότητα στο "συνάδελφο" τροχονόμο και θα συνεχίσουν ανενόχλητοι-το άκουσα από στρατιωτικό "Εγώ πηγαίνω με 200 στην εθνική,δε με γράφουν όταν με σταματάνε").
Τώρα, μπορεί να βλέπουν δίπλα τους: μηχανάκια χωρίς πινακίδες ή με κομμένες εξατμίσεις, φορτηγά υπερφορτωμένα (βλ. τσιγγάνους-γι αυτούς ειδικά δεν ισχύουν οι νόμοι) χωρίς φώτα και διάφορες άλλες ελλείψεις κ.λ.π. και να αδιαφορούν απλά γιατί η "μπάζα" είναι μικρή. Δεν αξίζει τον κόπο να σταματάνε έναν κάθε φορά ,κάνουν ένα μπλόκο και γράφουν 10,20 ή περισσότερους.
Δεν είμαι αντίθετος με τον τροχονομικό έλεγχο αλλά με τον ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΟ και ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟ τρόπο με τον οποίο γίνεται.
Φίλε μου πάρτο απόφαση: Ζεις στην Ελλάδα ,τη χώρα της μαγκιάς, του ωχαδερφισμού, της λαμογιάς, των πελατειακών σχέσεων, της επιλεκτικής εφαρμογής των νόμων.
 
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!