tromaktiko: Αναζητείται τηλεθέαση στην Ευρωλίγκα...

Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2010

Αναζητείται τηλεθέαση στην Ευρωλίγκα...



Η φάση των ομίλων της Ευρωλίγκας συνεχίζεται, με την ΕΡΤ να αναζητεί αυξημένη (σε σχέση με τις πρώτες τρεις αγωνιστικές) τηλεθέαση των αγώνων που μεταδίδει η ΝΕΤ.

Το δεύτερο κρατικό κανάλι θα προσπαθήσει να τα καταφέρει με τη μετάδοση της αναμέτρησης Παναθηναϊκού-Εφές Πίλσεν στις 21.45 την Πέμπτη. Η Nova συνεχίζει με Ολυμπιακό. Την Τετάρτη το βράδυ θα μεταδώσει το Ολυμπιακός-Σαρλερουά.

Στο Alter η ΕΣΗΕΑ...

Αντιπροσωπεία του Δ. Σ. της ΕΣΗΕΑ βρίσκεται στις εγκαταστάσεις του Alter και συζητάει με τους εργαζόμενους για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Μη συνεργασία ομοσπονδιών…

Ο ΠΣΑΤ θα διοργανώσει στις 13 Δεκεμβρίου την ετήσια γιορτή του, με τη βράβευση των κορυφαίων της χρονιάς, αλλά το πρόβλημα που αντιμετώπισε ήταν πως οι ομοσπονδίες των «μικρών» αθλημάτων δεν συνεργάστηκαν ιδιαίτερα με τη γρήγορη αποστολή προτεινόμενων (προς βράβευση) αθλητών και αθλητριών τους.

Μόνο σε Nova το NBA

Συνεχίζονται οι μεταδόσεις αγώνων του NBA απ’ τη Nova με τις αναμετρήσεις Μαϊάμι-Μπόστον στις 3 τα ξημερώματα της Παρασκευής και Ν. Ορλεάνη-Πόρτλαντ στις 3 τα ξημερώματα του Σαββάτου (από Novasports 1 και Novasports 3 αντίστοιχα). Οριστικά, όπως γράψαμε την περασμένη εβδομάδα, ο ΣΚΑΪ εγκαταλείπει το προϊόν και ακόμα αναζητά κανάλι για να το μεταπωλήσει.

ΠΑΟΚ, ΑΕΚ στον ΑΝΤ1

Για την πέμπτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League (1-2/12), ο ΑΝΤ1 θα δείξει live τις αναμετρήσεις της Χάιντουκ με την ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ με την Μπριζ. Η δε Nova θα μεταδώσει live το Ατλέτικο Μ.- Άρης.

Η Μπαρτσελόνα στον ΣΚΑΪ

Την αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα με τη Βιγιαρεάλ θα δείξει ο ΣΚΑΪ το βράδυ του Σαββάτου (στις 23.00) για την Πριμέρα Ντιβιζιόν.

www.gazzetta.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!