tromaktiko: Περι δικαστικων αντιπροσωπων συνεχεια...

Σάββατο 13 Νοεμβρίου 2010

Περι δικαστικων αντιπροσωπων συνεχεια...



Αφορα http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2010/11/blog-post_236.html

Δεν καταλαβαινω προς τι τετοια επιθεση προς τους δικαστικους αντιπροσωπους κυριε αναγνωστη..Τι σας ενοχλει τελικα;; Το οτι εμεις πληρωνομαστε για μια απαιτητικη και εξαντλητικη διαδικασια η το οτι η εφορευτικη επιτροπη δεν πληρωνεται;
Γιατι για κανενα απο τα δυο δεν ευθυνομαστε εμεις. Η διαδικασια επιλογης των επιτροπων γινεται με κληρωση στο Πρωτοδικειο και στους δικαστικους αντιπροσωπους απλα δινουν τα ονοματα για να γνωριζουν ποιοι εχουν διοριστει στο συγκεκριμενο εκλογικο τμημα. Το γιατι ειχαν το θρασος να καλεσουν εσας το λυσαμε λοιπον, ησασταν απλα μια τυχαια επιλογη, τοσο εσεις που βγαζετε ενα σωρο λεφτα (με τους φορους που πληρωνετε, ετσι φαινεται) οσο και ο καθε ανεργος, υδραυλικος, ηλεκτρολογος κλπ.
Και, ναι, εμεις οι δικηγορισκοι οπως μας αποκαλειτε, πληρωνομαστε αδρα...μια φορα στα 4 χρονια που γινονται εκλογες, εσεις ομως συγκεκριμενα πληρωνεστε καλυτερα και καλα κανετε. Και επειδη, απ' οτι λετε δουλευετε πολλες ωρες, πιστεψτε με οτι τα 100 ευρω που παιρνουν για 2 ημερες τα βυσματα - γραμματεις δεν ειναι τιποτα μπροστα σ' αυτον τον ογκο δουλειας.

Τελος, εφοσον θεωρειτε συνταγματικο σας δικαιωμα την αρνηση σας να προσφερετε ''καταναγκαστικη'' εργασια, εγω ως δικαστικος αντιπροσωπος το σεβομαι. Σεβαστειτε λοιπον κι εσεις το δικαιωμα - υποχρεωση μου να αναφερω στον Εισαγγελεα οτι δεν προσηλθατε, και οταν θα κληθειτε για παροχη εξηγησεων,μπορειτε να του αναλυσετε επακριβως τους λογους.

Γιατι, εγω ο ΔΙΚΗΓΟΡΙΣΚΟΣ που ΠΛΗΡΩΝΟΜΑΙ ΑΔΡΑ πρεπει να κανω σωστα τη δουλεια μου για να μη με θεωρεις ΠΑΡΑΣΙΤΟ.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!