tromaktiko: Απάντηση στο: Απαγόρευση καπνίσματος στην Κομοτηνή

Σάββατο 20 Νοεμβρίου 2010

Απάντηση στο: Απαγόρευση καπνίσματος στην Κομοτηνή



Για την Κομοτηνή και για όλη την Ροδόπη, άκουγα χθες σε τοπικό σταθμό στο ραδιόφωνο το εξής ωραίο. Ότι αποφάσισαν και συμφώνησαν όλα τα καταστήματα να επιτρέπουν το κάπνισμα και εφόσον αρχίσουν και τους γράφουν και πέσουν κάποια πρόστιμα, να μοιράζεται το ποσό προστίμου σε όλους και να πληρώνεται μέσω του Εμπορικού Συλλόγου τους !

Με αυτόν τον τρόπο, έλεγε, αποφεύγονται τα αλληλοκαρφώματα και δεν επιβαρύνεται ένα κατάστημα όλο το κόστος και δεν «διασπούν» και τον κόσμο (πελάτες).

Γενικώς στην πατέντα για παρανομίες παραμένουμε πρώτοι οι Έλληνες και αποδεικνύεται για άλλη μια φορά πως δεν είμαστε πλέον σε θέση να καταφέρουμε να βάλουμε σε σωστές προτεραιότητες τα θέματα για τα οποία αξίζει να επαναστατούμε. Η μόνη επανάσταση που κάναμε με όλα όσα τραβάμε αυτά τα δύσκολα χρόνια, ήταν η επανάσταση κατά του νόμου απαγόρευσης του καπνίσματος, που δείχνει καθαρά και το επίπεδο μας και κατά πόσο σεβόμαστε το απόλυτο δικαίωμα στην υγεία των γύρω μας και τι θεωρούμε ως δημοκρατικά δικαιώματα σε μια χώρα που είναι πασιφανές πως έχει ξεχάσει τον όρο Δημοκρατία.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!