tromaktiko: ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΟΔΗΓΟ των ΚΤΕΛ Ν. ΣΕΡΡΩΝ

Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2010

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΟΔΗΓΟ των ΚΤΕΛ Ν. ΣΕΡΡΩΝ



Με το παρόν ηλεκτρονικό ταχυδρομείο θέλω να σας ενημερώσω και να καταγγείλω την ανάρμοστη συμπεριφορά οδηγού λεωφορείου ΚΤΕΛ του Ν. Σερρών για την χυδαία και ηρωνική συμπεριφορά του σε επιβάτη που μετέφερε μέσα σε ειδικό κλουβί, κουτάβι, απο την πόλη των Σερρών στην πόλη της Θεσσαλονίκης με την προτροπή των "απαγορεύεται" η μεταφορά του σκύλου μέσα στο λεωφορείο, παρά μόνο στις αποσκευές.
Με την τοποθέτησή μου και απάντησή μου προς τον κ. οδηγό του λεωφορείου ΕΡΝ 8999, λεωφορείο που εκτελούσε δρομολόγιο στις 11/11/2010 και ώρα 19.00, οτι υπάρχει σχετική απόφαση του Υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων για την μεταφορά των αγαπητών τετράποδων μέσα στο ειδικό κλουβί, ανταπάντησε με ειρωνεία οτι  "είμαι αλεργικός και γι'αυτό το απαγορεύω να είναι μαζί με την κοπέλα που το συνοδεύει". Η φθηνή δικαιολογία του Έλληνα, όπως καλά γνωρίζουμε δεν υφίσταται, διότι όταν είναι σε ειδικό κλουβί και με σχετικό βιβλιάριο που πληρεί τις προυποθέσεις με τα εμβόλιά του το τετράποδο, δεν συντρέχει λόγως αλλεργίας.

Γι' αυτό λοιπόν, απευθύνομαι
1ον σε σας κ. Νόλη που υπάρχει το σχετικό e-mail σας στην σχετική απάντησή σας και αναρτημένο σε πολλούς διαδικτυακούς τόπους, ώστε, να ενημερώσετε το Σωματείο των ΚΤΕΛ Λεωφορείων και τους αγαπητούς οδηγούς για τους Νόμους και τα καθήκοντά τους, διότι είναι ευτυχής που δεν είχα τυπωμένο τον Νόμο και την σχετική διάταξη του Υπουργείου για να του την "επισηνάψω" στο πρόσωπο.
2ον Η σχετική καταγγελία θα αποσταλεί σε όλα τα Μ.Μ.Ε. προς ενημέρωση των επιβατών που επιθυμούν να μεταφέρουν τα αγαπημένα τους τετράποδα χωρίς άγχος και φόβο.

Με εκτίμηση,
Κ. Ευάγγελος
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!