tromaktiko: Πιστεύει στην πρόκριση ο Μπουμσόνγκ

Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2010

Πιστεύει στην πρόκριση ο Μπουμσόνγκ



Αισιόδοξος ότι ο Παναθηναϊκός είναι ικανός να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ είναι ο Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ, ο οποίος πιστεύει σε νίκη επί της Μπαρτσελόνα.

Ο Γάλλος αμυντικός του «τριφυλλιού» σε συνέντευξη που παραχώρησε στη ρωσική εφημερίδα «Sport-Express» τόνισε ότι η ομάδα πρέπει να πιστέψει τις δυνατότητές της και να παλέψει για την πρόκριση.

-Πιστεύεις ακόμα στην πρόκριση;

«Φυσικά. Αν νικήσουμε στα δύο επόμενα ματς, πιστεύω ότι θα περάσουμε. Το έργο μας είναι δύσκολο, αλλά όχι ακατόρθωτο, έστω και αν έχουμε να παίξουμε όχι μόνο με την Κοπεγχάγη αλλά και με την Μπαρτσελόνα».

-Μπορείτε να νικήσετε την Μπαρτσελόνα;

«Στο ποδόσφαιρο δεν υπάρχουν ανίκητες ομάδες. Πρέπει να πιστέψουμε στις δυνάμεις μας και να πολεμήσουμε μέσα στο γήπεδο».

-Δεν είδαμε επιθετικότητα από πλευράς Παναθηναϊκού...

«Παίζαμε εκτός έδρας με έναν πολύ δυνατό αντίπαλο. Θα μπορούσαμε να τα πάμε καλύτερα, από την άλλη όμως σταθήκαμε καλά και προσαρμοστήκαμε στη νέα τακτική».

-Η οποία ήταν ποια;

«Παίξαμε με τρεις κεντρικούς αμυντικούς, κάτι που δεν είχαμε δοκιμάσει. Αυτό μας επέτρεψε να είμαστε συμπαγείς στην άμυνα και να ελέγχουμε την κατοχή, για να έχουμε περισσότερες επιλογές στην επίθεση».

-Το βιογραφικό σου περιλαμβάνει πολλές ομάδες: Χάβρη, Οσέρ, Ρέιντζερς, Νιούκαστλ, Γιουβέντους, Λιόν και τώρα ο Παναθηναϊκός. Ποια έχεις αγαπήσει περισσότερο;

«Δύσκολο να πω. Τώρα παίζω στον Παναθηναϊκό και οι σκέψεις μου είναι σε αυτόν. Φυσικά, παρακολουθώ πάντα το γαλλικό πρωτάθλημα και την πορεία της Λιόν στο Τσάμπιονς Λιγκ. Άφησα εκεί πολλούς φίλους».

-Σκέφτεσαι επιστροφή στην Εθνική;

«Δεν μπορώ να πω ότι είναι το όνειρό μου. Αν με καλέσουν θα είναι μεγάλη τιμή. Ωστόσο η καριέρα μου πλησιάζει προς το τέλος και είμαι ευτυχισμένος που έχω την ευκαιρία να τη συνεχίζω στον Παναθηναϊκό. Αυτή τη στιγμή είμαι συγκεντρωμένος περισσότερο στις εμφανίσεις με την ομάδα μου».
http://www.gazzetta.gr/
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!