tromaktiko: Εμφύλιος στο Μάντσεστερ

Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2010

Εμφύλιος στο Μάντσεστερ



Πάντα η αναμέτρηση μεταξύ «Σίτι» και «Γιουνάιτεντ», ήταν μία από τις πιο σημαντικές στο «Νησί». Πόσω μάλλον φέτος που και οι δύο ομάδες διατηρούν αρκετές πιθανότητες για να κατακτήσουν το πρωτάθλημα. Διαβάστε αναλυτικά στο bxpbet.com


Το ρινγκ, «Σίτι οφ Μάντσεστερ», είναι έτοιμο να υποδεχτεί για μία ακόμα φορά, την πιο σπουδαία αναμέτρηση της πόλης. Στη «μπλε» γωνία η ομάδα του Ρομπέρτο Μαντσίνι, με το αμύθητο «μπάτζετ», του πολυεκατομμυριούχου  Σεΐχη, Μανσούρ. Στην «κόκκινη» γωνία, οι ανανεωμένοι 18 φορές πρωταθλητές, του Σερ Αλεξ Φέργκιουσον.

Οι δύο ομάδες κοντράρονται εδώ και περίπου 130 χρόνια για τα πρωτεία στο Μάντσεστερ. Σίγουρα η Γιουνάιτεντ υπερισχύει λόγω τίτλων και παγκόσμιας εμβέλειας, όμως οι οπαδοί της «Σίτι» υποστηρίζουν πως αυτοί είναι το αφεντικό στην πόλη, αφού είναι συντριπτικά περισσότεροι εντός Μάντσεστερ κι επειδή το «Ολντ Τράφορντ» είναι εκτός συνόρων της πόλης.

Κεντρικό πρόσωπο του αγώνα είναι αναμφίβολα ο Κάρλος Τέβες. Ο Αργεντίνος σταρ έχει φορέσει τη φανέλα και των δύο ομάδων, μπορεί να μην είναι στην καλύτερη φάση της καριέρας του, όμως έχει αποδείξει πως αν βρεθεί σε καλή μέρα μπορεί να στείλει στο καναβάτσο κάθε αντίπαλο. Από τότε που αποχώρησε δε από τη Γιουνάιτεντ, αγωνίζεται με ιδιαίτερο πάθος εναντίον της, έχοντας σκοράρει 3 φορές στις 4 τελευταίες μονομαχίες τους (2 για το πρωτάθλημα και 2 για το Λιγκ Καπ).


Σε 155 επίσημες αναμετρήσεις τους, οι κόκκινοι έχουν σαφή υπεροχή με 64 νίκες, 42 παιχνίδια έχουν λήξει ισόπαλα, ενώ 49 φορές έχουν επικρατήσει οι «Πολίτες», οι οποίοι εντός έδρας μετρούν επίδοση 27-23-27. Οι τέσσερις τελευταίες αναμετρήσεις τους με γηπεδούχο τη Σίτι, για το πρωτάθλημα, εμφάνισαν σύνολο τερμάτων 0-1 γκολ, ενώ όποια ομάδα κέρδισε το έκανε με σκορ 1-0. Η ισοπαλία απουσιάζει στις 11 πιο πρόσφατες μεταξύ τους μονομαχίες, ανεξαρτήτου έδρας και διοργάνωσης.

http://www.bxpbet.com/
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!