tromaktiko: Κοροϊδια της Eurobank

Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2010

Κοροϊδια της Eurobank



Mετα απο την ληξη απλης καρτα visa μου ανανεωθηκε κανοντας την χρυση χωρις αιτηση μου με τα ιδια μετρια εισοδηματικα κριτιρια και το ιδιο χαμηλο πιστωτικο ποσο.
Μεσα στις προσφορες για τους κατοχους της καρτας αυτης ειναι και μια με 50% εκπτωση απο συγκεκριμενο δίκτυο οδοντοτριατρων για ολη την γκαμα εργασιων που μπορει να κανει ενας οδοντιατρος. Χαρηκα γιατι εχω αρκετα προβληματα με την στοματικη υγιεινη και σκεφτηκα να κανω χρηση της προσφορας. Επειδη ομως εχω να κανω με τραπεζα πονηρεμενος αρχισα να ψαχνω και να ρωταω για την προσφοραα!
Αποτελεσμα.....οι κυριοι για να δικαιολογησουν των ακριβο δικο τους τομοκαταλογο εργασιων λενε οτι εχουν παρει τις μεσες τιμες απο την αγορα της εκαλης, πολιτειας, κηφισιας κτλ. Δηλαδη ενω ενα απλο σφραγισμα οι πλειοψηφια των ιατρων το χρεωνουν 50€ αυτοι το χρεωνουν οσο ενας ιατρος της πολιτειας δηλαδη 80€ και με την εκπτωση 40. Ετσι εχει παει λεγοντας ολες οι τιμες εργασιων.! Σας ειπε κανενας οτι ειμαστε τα κουτορνιθια της περασμενης δεκαετιας? οχι ρε!!!! Θα παω σε απλο οδοντιατρο και θα πληρωσω 50€ γιατι δεν γουσταρω την κοροιδια. Τιμολογιστε με την μεση τιμη της αγορας και αφηστε τις πονηριες.Το ακομα χειροτερο ειναι οτι η προσφορα αυτη διευκολυνει για αλλη μια φορα τους κατεχοντες συγκεκριμενων περιοχων.


ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!