tromaktiko: Για την απάντηση της Frezy-Lac για αισχροκέρδεια και ασφάλεια στο βρεφικό γάλα

Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2010

Για την απάντηση της Frezy-Lac για αισχροκέρδεια και ασφάλεια στο βρεφικό γάλα



Ευχαριστώ την Frezy-lac η οποία απάντησε στο θέμα της ασφάλειας. Να σημειώσω ότι καμία απάντηση από καμιά εταιρεία...
 βρεφικού γάλατος δεν δόθηκε στο θέμα της ακριβής τιμής των προϊόντων βρεφικού γάλακτος (18,50 ευρώ στην Ελλάδα έναντι περίπου 8 στο εξωτερικό). Υποψιάζομαι ότι δεν θα δοθεί ποτέ απάντηση.
Η απάντηση δεν με ικανοποιεί. Αντιλαμβάνομαι ότι η σωστή και επιστημονική μέθοδος (και όχι υποκειμενική σύμφωνα με τα λεγόμενα σας) μέτρησης της σκόνης είναι τα 27γρ γραμμάρια στα 180 ml (και όχι οι 6 μεζούρες).
Όλα τα μπιμπερά έχουν μετρητή για την σωστή μέτρηση του νερού. Συνεπώς η μέτρηση από τον χρήστη δεν είναι υποκειμενική όπως ισχυρίζεστε.
Τέλος, το πείραμα το έχω κάνει πολλές φορές, και έχω ανακινήσει την σκόνη στο σακούλι και χαλαρά βάλει την μεζούρα. «Έκοψα την μεζούρα» με μαχαίρι να μην πιεστεί. ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΤΡΟΠΟ δεν βγαίνει το αποτέλεσμα 6 μεζούρες 27 γραμμάρια .. είναι πάντα 5….ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΛΩ όποιον θέλει να το δοκιμάσει.
ΟΣΟ για το όριο ασφάλειας, πρέπει να θυμάστε ότι ένα βρέφος, παίρνει γάλα 5 φορές την μέρα, και συνεπώς 5 μεζούρες περισσότερες ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ για μήνες…. Δεν μιλούμε για μια φορά ή μια μέρα…. Αν δε υπολογίσουμε ότι άλλοι χρήστες πιέζουν το γάλα στην μεζούρα (σύμφωνα με τους δικούς σας πάλι ισχυρισμούς) … δεν θέλω ούτε να σκέφτομαι πόσο γάλα περισσότερο παίρνουν κάθε μέρα….. ΜΑΛΛΟΝ….ΠΑΩ ΤΩΡΑ ΝΑ ΤΟ ΜΕΤΡΗΣΩ!

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!