tromaktiko: Αφορά ανάρτηση "Kαταγγελία για έναν απαράδεκτο οδηγό ταξί"

Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2010

Αφορά ανάρτηση "Kαταγγελία για έναν απαράδεκτο οδηγό ταξί"



Δυστυχώς φίλη αναγνώστρια έπεσες θύμα ταξιτζή "ταχυδακτυλουργού"
Αυτό το κάνουν κάποιοι ασυνήδειτοι ως εξής:
(αφορά: http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2010/11/k_7648.html)
παίρνουν το 20άρικο, το πετάνε γρήγορα όταν εσύ δεν κοιτάς, και βγάζουν τάληρο, και σου λένε ότι σου είπε και αυτός αντίστοιχα γίνεται και με 50αρικα - 10αρικα
Έχει τύχει να ακούσω με τα αυτιά μου ταξιτζή να περηφανεύεται ότι είχε πάρει απο μια γιαγιά έτσι γύρω στα 150 ευρώ
Δυστυχώς δε μπορώ να σε βοηθήσω στο ερώτημα τι να κάνεις, καθώς είναι προφανές ότι και καταγγελία στην αστυνομία να κάνεις,  φαντάζομαι ότι δεν μπορείς να αποδείξεις εντελώς τίποτα. 
'Ισως εάν καλούσες επιτόπου την αστυνομία να πανικοβαλλόταν και να στα επέστρεφε, αλλά σίγουρα στον πανικό σου τα έχασες, και είναι  απόλυτα φυσιολογικό.
Εάν κάποιος άλλος έχει να προτείνει κάποια λύση, ευχαρίστως να τον ακούσουμε

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

----------------------------------

Το κολπο με το το χαρτονομισμα ειναι παλιο, εζησα το ιδιο περιστατικο το 1996 και εκεινη την εποχη υπηρχαν ακομα δραχμες, η διαδρομη απο Περιστερη Ψυχικο κοστισε 650 δρχ,εδωσα στον οδηγο ενα χαρτονομισμα των 5000 δρχ και μου απανταει ειναι ακομα αλλες 150 δρχ μου εδωσες 500αρικο! δειχνοντας μου ενα χαρτονομισμα των 500! Η ταραχη μου δεν περιγραφεται καθωσ προσπαθουσα να τουθ εξηγησω οτι του εδςσα 5000 και οχι 500 ημουν σιγουρη γιατι ειχα δανειστει τα λε! φτα αυτα απο φιλο και δεν ειχα τιποτα αλλο μαζι μου. Με τα πολλα με επεισε οτι ηταν 500 αυτα που του εδωσα και κατεληξα να του ζηταω συγνςμη γιατι δεν ειχα να του δωσω τισ υπολοιπες 150 δραχμες. Και εννοειται οτι οι φιλοι μου μου επιβεβαιωσαν οτι ειχα δανειστει 5000 και οχι 500!

Δυστυχως ακομα συνεχιζουν τα ιδια, η δικη μου συμβουλη ειναι να κινηθεις δικαστικα γιατι οι περισσοτεροι αυτου του κλαδου ειναι καθαρματα, δεν ειναι τυχαιο οτι σχεδον ολοι μας εχουμε να διηγηθουμε πολλες ασχημες ιστοριες με οδηγους ταξι.

----------------------------------

ΣΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΙΑΣ ΚΟΠΕΛΑΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΑΞΙ,ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΕΡΥΣΙ ΕΝΩ ΓΥΡΝΟΥΣΑ ΑΠΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ!!!ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΟΥ ΕΙΧΑ ΔΩΣΕΙ 50 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΟΥΡΣΑ 25 ΕΥΡΩ,,,,ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΡΕΣΤΑ 25 ΕΥΡΩ ΜΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΜΑΓΚΑΣ ΜΕΛΑΧΡΙΝΟΣ ΤΑΞΙΤΖΗΣ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 45 ΕΤΩΝ....ΦΙΛΕ 10 ΕΥΡΩ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕΣ,,,ΚΑΙ ΛΕΩ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ!!!ΕΙΧΑ 70 ΕΥΡΩ ΣΤΟ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙ(ΕΝΑ 50ΑΡΙΚΟ ΚΑΙ ΕΝΑ 20ΑΡΙΚΟ) ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΠΡΟΣΕΞΑ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΜΕΤΡΟΥ! ΣΕ,ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΑ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΩ ΚΑΙ ΤΟ 20ΑΡΙΚΟ....ΠΗΡΑ ΚΑΙ 5 ΕΥΡΩ ΡΕΣΤΑ ΝΑ ΦΑΩ ΚΑΤΙ...ΕΙΝΑΙ ΤΑΚΤΙΚΗ ΜΕΡΙΚΩΝ (ΕΛΠΙΖΩ ΛΙΓΩΝ) ΤΑΞΙΤΖΗΔΩΝ ΑΥΤΗ,,,Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΙΝΑΚΙΔΑ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ!!!
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!