tromaktiko: ΑΠΑΝΤΗΣΗ "Απαράδεκτη η Media Markt"

Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2010

ΑΠΑΝΤΗΣΗ "Απαράδεκτη η Media Markt"



Έχω να πως ως ειδικός, ότι ο μετεωρολογικός σταθμός δεν επισκευάζεται αν δεν λειτουργεί και ειδικά στη χώρα μας. Μπορεί να υπαρχει πρόβλημα οπουδήποτε και δεν μπορεί να βρεθεί εύκολα, σε ένα τέτοιο σύστημα ηλεκτρονικό υπολογιστικό.
(αφορά: http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2010/11/media-markt.html)

Επομένως ήταν άσχετος εκείνος που του είπε πως θα τον επισκευάσει. Ο σταθμός πρέπει να αντικατασταθεί αν είναι ελαττωματικός δίχως δεύτερη σκέψη.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

-----------------------------------

Αν και καταλαβαινω τον εκνευρισμο του φιλου καταλανωτη θα ηθελα να επισημανω 2-3 λαθη στους χειρισμους του και να του κανω και μια παρατηρηση (δουλευω σε παρομοια εταιρια και γνωριζω καλα τι συμβαινει σε τετοιες περιπτωσεις.)
α) Εχει περασει ενας μηνας που σε πιανουν κωτσο φιλαρακο, κι εσυ απλα ποσταρεις στο tromaktiko... Σε τετοιες περιπτωσεις αρχικα στελνεις ενα e-mail στα κεντρικα της εταιριας, κι αν το επομενο μεσημερι δεν εχουν επικοινωνησει μαζι σου, τους παιρνεις και τηλεφωνο. Συνηθως δεν φταινε οι υπαλληλοι αλλα τα καθικια στα κεντρικα δεν ενδιαφερονται, απλα δε θελουν να τους ζαλιζεις και να δυσφημεις την εταιρια οποτε θα τρεξουν ολο το καταστημα για να γινει η δουλεια σου.
β) Πρεπει σε τετοιες περιπτωσεις να ζητας το τηλεφωνο της αντιπροσωπειας, και να κανεις κι εσυ ενα τηλεφωνακι. Επισης να ξερεις οτι , συμφωνα με το νομο, αν η επισκευη διαρκει πανω απο 20 ημερες ( οχι εργασιμες, ημερολογιακες!) δικαιουσαι να λαβεις προσωρινα ενα ΙΔΙΟ υλικο απο την εταιρια σαν προσωρινη αντικατασταση.
γ) Το παραδειγμα με το αγγουρακι ειναι μεγαλη παπαρια γιατι το αγγουρακι δεν εχει Εγγυση Μαναβη, ενω το μηχανημα που αγορασες εχει εγγυηση αντιπροσωπειας, και οχι Media Markt.Ενω εχεις ολο το δικιο με το μερος σου, το χανεις λεγοντας τετοιες γελοιοτητες...
δ) Την αλλη φορα που θα πας να αγορασεις μηχανημα απο εταιρια με γελοιο service να το ξανασκεφτεις.
ε) Αν παρ'ολα αυτα ξαναπας, ζητα τα στοιχεια της αντιπροσωπειας για να στειλεις ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ το μηχανημα και βαλε κανενα φιλο δικηγορο να παρει τηλεφωνο και να ρωτησει γιατι αργει η επισκευη. Θα δεις οτι αυτο επισπευδει πολυ τα πραγματα...

Με αγαπη προς τον καταναλωτη αλλα και προς τον καημενο τον υπαλληλο.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!