tromaktiko: 17 Χρόνος Συλλαμβάνεται Για Επίθεση Σε Game Server

Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2010

17 Χρόνος Συλλαμβάνεται Για Επίθεση Σε Game Server



Οι περισσότερες από τις επιθέσεις τύπου άρνησης εξυπηρέτησης (DDoS) που ακούσαμε τις τελευταίες μέρες είχαν επίκεντρο το Anonymous και την υπόθεση με το WikiLeaks.
Ωστόσο, τα μέλη του Anonymous δεν είναι τα μόνα που αρέσκονται σε DDoS επιθέσεις. Ένας έφηβος από το Ηνωμένο Βασίλειο συνελήφθη για επίθεση σε server της Activision.

H Activision επικοινώνησε με την αστυνομία τον Σεπτέμβριο μετά από τον εντοπισμό ύποπτης δραστηριότητας του server σε συγκεκριμένη IP διεύθυνση στο Ηνωμένο Βασίλειο. Το 17-χρόνο αγόρι λέγεται ότι εξαπέλησε DDoS επίθεση σε server του Call of Duty:Black Ops. Σύμφωνα με αναφορές ο έφηβος χρησιμοποίησε το πρόγραμμα Phenom Booter, με το οποίο κατάφερνε να βγάζει άλλους παίχτες offline ενώ ταυτόχρονα μάζευε βαθμούς για τον εαυτό του.

Ο έφηβος συνελήφθη στο σπίτι του στο Machester από τη κεντρική μονάδα ηλεκτρονικού εγκλήματος της Μητροπολιτικής Αστυνομίας.
"Όλος του ο κόσμος κατέρρευσε όταν χτυπήσαμε την πόρτα του στις 6 το πρωί," ανέφερε πηγή της αστυνομίας. "Ήταν ακόμα στο κρεβάτι και δεν συνειδητοποίησε ότι είχε μπλέξει πολύ άσχημα".

Το αγόρι αυτή τη στιμγή κρατείται ως ύποπτος για αδικήματα βάσει της Πράξης Κατάχρησης Ηλεκτρονικού Υπολογιστή (Computer Misuse Act)

dailytech.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!