tromaktiko: ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΑ(6/12)-ΤΡΙΤΗ(7/12)-ΤΕΤΑΡΤΗ(8/12)

Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2010

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΑ(6/12)-ΤΡΙΤΗ(7/12)-ΤΕΤΑΡΤΗ(8/12)



ΔΕΥΤΕΡΑ : Ασθενείς τοπικές βροχοπτώσεις ενδεχομένως να εκδηλωθούν στην Δυτική Θεσαλία, στον Θερμαικό κόλπο και στα παράλια της Χαλκιδικής. Στην υπόλοιπη Ελλάδα αναμένονται αραιές νεφώσεις. Τις πρώτες πρωινές ώρες η αίσθηση της παγωνιάς θα είναι έντονη κυρίως στα Κεντρικά και Βόρεια Ηπειρωτικά τμήματα (ενδέχεται να σημειωθεί και παγετός).

Η θερμοκρασία στα Κεντρικά και Βόρεια δεν θα ξεπεράσει τους 17-18 βαθμούς (Θράκη...15-16) και στα Νότια τους 21-22 βαθμούς κελσίου αντίστοιχα. Οι άνεμοι στο Ιόνιο θα πνέουν απο Δ/ΝΔ διευθύνσεις εντάσεως 4-6 και τοπικά 7 μποφόρ ενω στο Αιγίο απο Μ/Τ διευθύνσεις 3-5 και στο Ν/Α Αιγαίο απο Β/Δ διευθύνσεις 6-7 μποφόρ.

ΤΡΙΤΗ : Ασθενείς τοπικές βροχοπτώσεις αναμένονται στο Ιόνιο, στα Δυτικά Ηπειρωτικά τμήματα, στην Νότια Πελοπόννησο και απο αργά το βράδυ ίσως και στην Βόρεια Κρήτη. Στην υπόλοιπη Ελλάδα θα επικρατήσουν αραιές νεφώσεις. Η θερμοκρασία θα φτάσει στα Β/Δ τους 18-19 βαθμούς, στα Βόρεια τους 21-22 και στα Κεντρικά και Νότια τους 23-24 βαθμούς κελσίου αντίστοιχα. Οι άνεμοι στο Ιόνιο θα πνέουν απο Ν/ΝΔ διευθύνσεις εντάσεως 4-6 μποφόρ ενω στο Βόρειο Αιγαίο απο Ν 4-5, στο Κεντρικό απο Μ/Τ 3-4 και στο Νότιο Αιγαίο απο Δ διευθύνσεις εντάσεως 5-6 μποφόρ αντίστοιχα.

ΤΕΤΑΡΤΗ : Ασθενείς τοπικές βροχοπτώσεις η οποίες κατά τόπους θα είναι εντονότερες, θα εκδηλωθούν στο Νότιο Αιγαίο, στην Κρήτη και στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου. Στην υπόλοιπη Ελλάδα θα επικρατήσουν μεγάλα διαστήματα με ηλιοφάνεια. Η θερμοκρασία στα Β/Δ και στην Θράκη θα φτάσει τους 21-22 βαθμούς κελσίου, στα υπόλοιπα Ηπειρωτικά και Νησιωτικά τμήματα τους 23-24 (ίσως και 25) και στα Νότια τους 25-26 (οι μέγιστες θα εκδηλωθούν κυρίως στην Πελοπόννησο).
Οι άνεμοι στο Ιόνιο θα πνέουν απο Ν διευθύνσεις εντάσεως 3-5 και τοπικά 6 μποφόρ ενω στο Αιγαίο απο Ν διευθύνσεις 4-5 και στο Νότιο Αιγαίο απο Δ διευθύνσεις εντάσεως 5-6 μποφόρ αντίστοιχα.

http://www.kairos1.blogspot.com/
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!