tromaktiko: Τσιώλης: «Δικαιούμασταν κάτι περισσότερο»

Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2010

Τσιώλης: «Δικαιούμασταν κάτι περισσότερο»



Ο Σάκης Τσιώλης παραδέχτηκε στη συνέντευξη Τύπου ότι ο Ολυμπιακός Βόλου δικαιούταν κάτι περισσότερο από το σημερινό παιχνίδι.


Ο Ολυμπιακός Βόλου έχασε αρκετές ευκαιρίες στα Πηγάδια, ενώ είχε και δοκάρι, όμως δεν κατάφερε να φύγει από εκεί έστω με το βαθμό της ισοπαλίας. Έτσι, ο Σάκης Τσιώλης τόνισε στη συνέντευξη Τύπου ότι η ομάδα του δικαιούταν κάτι περισσότερο από το σημερινό παιχνίδι. «Συγχαρητήρια στην Σκόντα Ξάνθη για τη νίκη της.

Πραγματικά η ομάδα μας προσπάθησε κι εδώ να παίξει καλό ποδόσφαιρο. Προσπαθήσαμε πολύ κι αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά. Αυτό ήταν το τέταρτο κατά σειρά παιχνίδι που πιστεύω ότι δικαιούμασταν κάτι περισσότερο συγκριτικά πάντα με αυτά που δείχνουμε στα 90 λεπτά των αγώνων. Όμως όσα χρόνια κι αν περάσουν η έκφραση του Όσιμ για την μπάλα είναι επίκαιρη.

Έτσι θέλω να κλείσω. Καλή συνέχεια στην SKODA ΞΑΝΘΗ. Εμείς έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι με Άρη. Οι άτυχες στιγμές μας έφεραν σε μία κατάσταση και θα μπορούσαμε να μιλάμε για διαφορετικά πράγματα τώρα, πάντα με βάση το ποδόσφαιρο που παίζουμε», είπε ο τεχνικός των Θεσσαλών.

www.gazzetta.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!