tromaktiko: Μ. Μπερερή: 6 χρόνια με αναστολή;

Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2010

Μ. Μπερερή: 6 χρόνια με αναστολή;



Δεν διάβασα ούτε μια ανάρτηση για το θέμα που πιστευω ότι είναι το συμαντικότερο των τελευταίων ημερών και πέρασε στο ντούκου.
Πριν από ένα περίπου χρόνο «βούηξε» η διαδικτυακή Ελλάδα και τα κανάλια σχετικά με τη σύλληψη πασίγνωστου δήθεν, μοντέλου στο σπίτι της με 2 κιλά κοκαίνης το επαναλαμβάνω –ΔΥΟ ΚΙΛΑ ΚΟΚΑΪΝΗΣ – από ότι θυμάμαι βρέθηκαν και «εργαλεία» για τη δουλειά πρέσσες,ζυγαριές κλπ για τα περαιτέρω της εμπορίας.


Όλα τα στοιχεία έκαναν λόγω για μεγάλο κύκλωμα εμπορίας.
Και ερχόμαστε στο «σήμερα» 6 χρόνια με ΑΝΑΣΤΟΛΗ!!!!!!! Ήταν τελικά η ποινή της και είναι έξω, με το προφιλ που της έφτιαξε ο δικηγόρος της κ.Σάκης Κεχαγιόγλου.

Δεν έχω τίποτα με την κοπέλα, ούτε με τον αγαπητικό της, αν είναι χρήστες είμαι μαζί τους. Όπως και για όλους τους χρήστες πιστεύω ότι πρέπει να γίνει ΝΟΜΙΜΗ – και με ιατρική παρακολούθηση χορήγηση των ναρκωτικών και πως μόνο έτσι θα λυθεί το πρόβλημα των ναρκωτικών που ουσιαστικά το γιγαντώνει η «μάυρη αγορά». ΑΠΟΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΡΑ!

Αλλά με 2 κιλά ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΑΠΛΑ ΧΡΗΣΤΗΣ ΕΙΣΑΙ ΕΜΠΟΡΑΣ και μάλιστα ΜΕΓΑΛΕΜΠΟΡΑΣ. Και μαζί σου ΔΕΝ είμαι ρε λαμόγιο, γιατί ξέρω παιδιά που είναι μέσα για 1-2 γραμμάρια ηρωίνης ,το ξαναλέω – ΗΡΩΙΝΗΣ – του ΘΑΝΑΤΟΥ της Ομόνοιας και όχι ΚΟΚΑΣ της γκλαμουριας της Μυκόνου.

Και συνεχίζω με τα ερωτήματα που με έχουν εξοργίσει.
1) Γιατί ο Τεό Θεοδωρίδης (μοντέλο με 4 κιλά, google it) ΕΦΑΓΕ – ΚΑΙ ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΕΦΑΓΕ -18 ΧΡΟΝΙΑ ΦΥΛΑΚΗ; Μήπως επειδή δεν είχε τον κ. Κεχαγιόγλου για δικηγόρο;
2) Γιατί η κοπέλα από τη Μυτιλήνη έφαγε ΙΣΟΒΙΑ ΓΙΑ 12 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ ΗΡΩΙΝΗΣ [ Ελευθεροτυπία http://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=207229 ]
3) Ποια ήταν η αμοιβή του κ.Κεχαγιόγλου για την υπόθεση και πώς ανταπεξήλθε σε αυτήν η οικονομικά εξουθενωμένη – χρόνια – χρήστης κα Μπερερή η οποία κατά δήλωση της χρειαζόταν 1-2 γραμμάρια την ημέρα για να γίνει, δηλαδή από 140 – 200 ευρώ την ημέρα; Και μη μου πει κάποιος αφελής από τη δουλειά της…

Και για να τελειώνουμε, πόσα μέτρα και πόσα σταθμά έχει η δικαιοσύνη σας;

Αναγνώστης
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!