tromaktiko: Σχετικά με το δημοσίευμα: "Το μέτωπο της Απογευματινής"

Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2010

Σχετικά με το δημοσίευμα: "Το μέτωπο της Απογευματινής"



Αν όντως αληθεύει το δημοσίευμα αυτό, θα πρέπει να ντρέπονται πάρα πολλοί για την κατάντια του έντυπου τύπου.
Εργολάβοι και κάθε τυχάρπαστοι διεκδικούν να γίνουν εκδότες έτσι για το ονόρε τους δίχως να ξέρουν τι τους γίνεται. Η χρυσή γενιά του Φιλλιπόπουλου έχει εξαφανιστεί.
Οι εκδότες ήταν εκδότες και η πένα τους ήταν αμείλικτη απέναντι στο κάθε κατεστημένο υπηρετώντας τη δημοκρατία και όχι την τσέπη τους. Όλοι αυτοί οι εργαζόμενοι που ξημεροβραδιάζονταν στη δουλειά είχαν σαν όνειρο ένα καλύτερο αύριο επαγγελματικό και όχι μόνο.
Φυσικά ο εργολάβος Σαραντόπουλος δεν έχει ιδέα περί του τύπου άλλωστε το αποτέλεσμα είναι η επισφράγιση αυτών που λέω και εγώ και τόσοι άλλοι, και το μόνο που ξέρει για να σωθεί είναι το διαίρει και βασίλευε.
Φυσικά θα έπρεπε να πάρουν θέση και οι ΒΟΛΕΥΤΕΣ και όχι βουλευτές για το κατάντημα μίας εφημερίδας που στα χέρια ανόητων έχει γίνει το λιγότερο εκδιδόμενη και ξέρετε καλά τι εννοώ.
Λίγο παραδίπλα από τα γραφεία της εφημερίδας είναι τα γραφεία του Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη αλλά όσο τον είδατε εσείς να είναι στο πλευρό των εργαζομένων τον είδα και εγώ. Άλλωστε αυτοί είναι χωρίς δουλειά αυτός είναι ΒΟΛΕΥΤΗΣ και με σύνταξη που δεν την έχουν δει ούτε στον ύπνο τους.
Η ελληνική δημοκρατία σε όλο της το μεγαλείο που δεν στηρίζει τους αδύνατους αλλά μάλλον τα λαμόγια και τους αερητζήδες.
Κρίμα στη χώρα του Περικλή του Σωκράτη …..
Κρίμα για αυτούς που πολύ εύκολα ονομάζουν ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ την κάθε ανοησία τους και την κάθε λαμογιά τους……

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!