tromaktiko: Καταγγελία για το νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης

Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2010

Καταγγελία για το νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης



Και ενώ όλοι οι Έλληνες γνωρίζουν τι γίνεται στην υγεία το 2010, δεν άκουσα από κανένα να μιλάει και να καταγγέλλει τίποτα!
Ποιος δε γνωρίζει ότι οι γιατροί στα νοσοκομεία κάνουν "ιατρεία" σε ασθενείς, με υλικά του νοσοκομείου, σε χώρο του νοσοκομείου, εκτός ωραρίου, λαμβάνοντας ο καθένας ένα ποσό που θεωρεί αυτός ικανοποιητικό. Και αν βιαστεί κάποιος να πει για ποιο λόγο να πάει ο ασθενής, η απάντηση είναι ότι του κοστίζει λιγότερο από ότι αν πήγαινε στα απογευματινά ιατρεία ή στην ολοήμερη λειτουργία του νοσοκομείου. Η πιο μεγάλη ειρωνεία όμως είναι ότι όλο το νοσοκομείο έχει γεμίσει αφίσες που λένε "όχι στο φακελάκι!" Κύριε διοικητά του νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης, ξέρεις τι κάνουν οι μαιευτήρες γυναικολόγοι τα απογεύματα μέχρι το βράδυ στα χειρουργεία; Δεύτερη βάρδια! Για την πάρτη τους όμως, εκμεταλλευόμενοι τις εγκαταστάσεις και τις υποδομές του νοσοκομείου σου, σε κλέβουν και εσένα και όλο τον Ελληνικό λαό! Ντροπή για ένα πανεπιστημιακό νοσοκομείο ένας κύπριος και μερικοί έξυπνοι έλληνες να μας κοροϊδεύουν  και να επαληθεύουν τη ρετσινιά της λαμογιάς και του βολέματος.
Κύριε διοικητά του νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης, κατανοώ και εγώ όπως και πολλοί συμπολίτες μου την αδυναμία σας να κάνετε κάτι διότι κόρακας κοράκου μάτι δε βγάζει. Βγάλτε τουλάχιστον εκείνες τις αφίσες που λένε "...αν σας ζητήσουν φακελάκι, δώστε ένα άδειο..."

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!