tromaktiko: Απάντηση περί ιατρικών επισκεπτών

Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2010

Απάντηση περί ιατρικών επισκεπτών



Ο φίλος που ανέφερε το σκηνικο με το ετερον του ημισυ ΦΥΣΙΚΑ και ειχε δικιο σε ΟΛΑ οσα ειπε!!Και να για να απαντησω στην κυρια που κατι ελεγε περι πλασιε και πορτα πορτα και αλλα τετοια ακαταλαβίστικα.

Κυρια μου που προφανως ειστε του κλαδου πλαναστε πλανην οικτραν καθως ο πλασιε ειναι αυτος που παει απο πορτα σε πορτα ασχετως αν αυτη ειναι πολυκατοικιας ή κτιριου του ΙΚΑ και οχι δεν ειστε ουτε πλασιε...ΝΤΙΛΕΡ ειναι η σωστη ορολογια! Μα καλα ουτε τι στοιχιωδη μορφωση πια? Ελεος!
Ρωτηστε στην εταιρια που δουλευετε ως ΝΤΙΛΕΡ τι ακριβως κανετε εαν δεν το γνωριζετε.
Γνωριζω παρα πολλους ντιλερ φαρμακων,οι οποιοι δεν εχουν ουτε απολυτηριο λυκειου,στο παρελθον ασκουσαν εντελως ακυρα επαγγελματα και ξαφνικα εγιναν γνωστες του φαρμακου με ΕΛΑΧΙΣΤΑ σεμιναρια!! Ακουσον ακουσον!
Να σας ενημερωσω ντιλερς οτι αυτο που κανετε και κλεβετε με υπουλο τροπο σειρες ηλικιωμενων και οχι μονο σταματηστε να το κανετε γιατι θα σας παρει και θα σας σηκωσει! Εδω φυσικα ερχεται η ελλειπης μορφωση σας, γιατι αν ηταν η γιαγια σας η η μητερα σας θα βριζατε και εσεις τους περιοβοητους ντιλερς!Αλλα ελα που βιαζεστε για καφεδακι και φαγακι στις ταβερνες!
Οι ντιλερς για να μαθαινουν και αυτοι που δε γνωριζουν,ειναι ανθρωποι που μεσω γνωστων ή μεσω αγγελιων μπηκανε σε μια εταιρεια που προωθει φαρμακα,
Εκαναν καποια σεμιναρια και προσπαθουν να ΓΛΕΙΦΟΥΝ τον καθε γιατρο του ικα ΑΛΛΑ και των ιατρειων να παρουν απο τα φαρμακακια που πουλανε με δωρακια τυπου ΤΑΞΙΔΙΑ στο εξωτερικο για τους γιατρους με ντεμεκ σκοπο σεμιναριου!
Δουλευουν ωρες ικα και ιατρειων και τους παρεχουν κινητο,αυτοκινητο και φυσικα τα ταξιδακια που προειπα ισχυουν και για αυτους αφου θεωρουνται συνοδοι.
Οι παροχες που τους δινονται δεν με αφορουν και τις ανεφερα με σκοπο να τονισω το εξης ΕΓΩ που ποναω και μπορει να εχω αφησει την δουλεια μου στη μεση που μπορει να ειναι ανθυγιεινη και καθολου ευχαριστη , περιμενω στην ουρα και δεν ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ να δωσω τη σειρα μου σε σενα που εχεις το αμαξι, απλα ΜΙΛΑΣ και γλυφεις και κανεις μια δουλεια ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΗ.
Εκτος αυτου οι γυναικες που δουλευουν σαν ντιλερς οχι μονο ντυνονται προκλητικα αλλα προσπαθουνε με διαφορα τεχνασματα τυπου ντεκολτε ανοιχτο να πλασαρουν φαρμακακεια στα γιατρουδακια!Μα καλα..για χαζους μας εχετε,δεν σας βλεπουμε στο ικα???
Και κατι τελευταιο επειδη σας βαζουν να ντυνεστε με κουστουμια (που οι περισσοτεροι δεν τα φορατε αλλα σας φορανε) δεν σημαινει οτι γινατε γιατροι !!!
Εχετε υφος 1.000 καρδιναλιων για πιο λογο ακριβως??Μηπως εχετε μπερδευτει?ΕΙΣΤΕ ΝΤΙΛΕΡΣ τιποτα παραπανω! Τωρα το κουστουμακι των 200 ευρω ειναι υποχρεωση απο την εταιρεια,δεν ειναι κοινωνικο επιπεδο!Λυπαμαι γιατι υπαρχουν ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΙ ΣΠΟΥΔΑΓΜΕΝΟΙ,που θα μπορουσαν να δουλευουν σε τετοιες δουλειες που ΦΥΣΙΚΑ εχουν γνωσεις ΣΩΣΤΕΣ! Μαλλον συμφερει τις εταιριες να πληρωνουν τους καθολου η ελαχιστα μορφωμενους καθως αυτοι πολύ απλα…δεν εχουν απαιτησεις! Ενω ο σπουδαγμενος δεν θα δεχθει τα 1.000-1.500 που τσεπωνουν οι ντιλερς. Κυριοι και κυριες του κλαδου «ντιλερ φαρμακων» μαθετε ότι κανενας δεν σας θεωρει κατι παραπανω από αυτό που κανετε,να πλασαρετε φαρμακα.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΑ
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Την στοιχειώδη μόρφωση την έχω (όσο και αν εσύ αμφιβάλεις), είμαι κόρη εκπαιδευτικών και είμαι αριστούχος απόφοιτος Γεωπονικής. Εσύ θα πρέπει να αμφιβάλεις για την δική σου μόρφωση. Πάντως σίγουρα δεν έχεις τη παραμικρή ιδέα για την λέξη ΣΕΒΑΣΜΟΣ. Είναι απαράδεκτο να μιλάς για μία παντρεμένη γυναίκα με ένα παιδί με αυτό τον τρόπο. Δεν έχω προκαλέσει ΠΟΤΕ με την ενδυμασία μου ή την συμπεριφορά μου και σίγουρα δεν είμαι (όπως θέλεις να με παρουσιάσεις) πόρνη. Κάνω μία δουλειά για να βοηθήσω την οικογένεια μου και εσύ ελαφρά την καρδία με χαρακτηρίζεις.
Από άτομα του δικού σου "επιπέδου" δεν περιμένω συγνώμη για αυτούς τους χαρακτηρισμούς.
Ευχομαι όμως πολυ σύντομα την γυναίκα σου, την μάνα σου και την κόρη σου να τις χαρακτηρίσει κάποιος βλάκας σαν εσένα, όπως εσύ χαρακτηρίζεις χωρίς σκέψη εμένα.
Τέλος. Δεν ασχολούμε πλέον με άτομα σαν εσένα. Ότι άλλο πεις χαρακτηρίζει ΕΣΕΝΑ και τους ομοίους σου.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΑ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!