tromaktiko: Η φύλαξη στο Πεδίον του Άρεως

Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου 2010

Η φύλαξη στο Πεδίον του Άρεως



Πόσο άσχετος πρέπει να είσαι για να πιστεύεις πως 5 security και εθελοντές πολίτες μπορούν να παρέχουν φύλαξη σε μία τεράστια έκταση πρασίνου; Υπάρχει σοβαρός άνθρωπος που υποστηρίζει κάτι τέτοιο; Ο σεκιουριτάς δεν έχει καμία δικαιοδοσία για τίποτα. Και άσχετοι είστε και εκφέρετε και δημοσίως άποψη.
Μπορεί ο σεκιουριτάς να ζητήσει χαρτιά, να αφοπλίσει κάποιον, να παρέμβει σε παραβατικές πράξεις; Καλά δεν συζητώ για τον εθελοντή. Μόνο την Αστυνομια μπορούν να καλέσουν όποτε αυτή έρθει.
Ένα πάρκο χρειάζεται πεζές περιπολίες αστυνομικών, αλλιώς είναι επικίνδυνο, πολύ πιο επικίνδυνο από έναν δρόμο. Όπως έχει περιπολίες ο Εθνικός Κήπος έτσι να γίνουν περιπολίες και στο πάρκο. Εμείς δεν είμαστε πολίτες β κατηγορίας. Προς το παρόν δεν υπάρχει μεγάλο πρόβλημα, αλλά καθώς πολλαπλασιάζονται με ρυθμό ταχύτατο οι αλλοδαποί προβλέπω να γίνεται κατάληψη και αυτού του χώρου και οι κάτοικοι να μην το χαρούν ποτέ.

Όσο για τους αναγνώστες που κριτικάρουν τα λογικα αιτήματα των κατοίκων της περιοχής να σταματλησουν να εκφέρουν γνώμη για θεματα τα οποία δεν τα γνωρίζουν. Περιμέναμε τρία χρόνια για να ανοίξει το πάρκο και να το χαρούμε. Η περιοχή έχει τα γνωστά προβλήματα. Οπότε οι νουθεσίες περί αστυνόμευσης και σε άλλες περιοχές να λείπουν. Η αστυνομία έχει πολύ μεγάλη δύναμη, αλλά δεν την χρησιμοποιεί.
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!