tromaktiko: ΜΑΖΕΥΤΕΙΤΕ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΣΑΣ

Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου 2010

ΜΑΖΕΥΤΕΙΤΕ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΣΑΣ



Παρακολουθούσα την Δευτέρα τον υπουργό Οικονομικών στην εκπομπή του mega και το συμπέρασμα στο οποίο κατέληξα είναι πως βαδίζουμε στο άγνωστο με βάρκα την ελπίδα.


Καταρχήν δεν κατάλαβα τον λόγο για τον οποίο έγινε η συνέντευξη. Είχε κάτι να πει; Έβγαλε καμία είδηση; Ποιο σκοπό εξυπηρετούσε; Να μας ανακοινώσει την επιτυχία της επιμήκυνσης;

Όλοι γνωρίζουν πως η Ελλάδα σήμερα παίζει το ρόλο του ευρωπειραματόζωου, σε μια Ένωση που επίσης δεν ξέρει πώς να κινηθεί στα πολλαπλά κρούσματα πιθανής χρεοκοπίας κρατών, με ορατό πλέον το ενδεχόμενο της οριστικής διάλυσης.

Με ασάφειες και γενικολογίες κύριε υπουργέ δεν λύθηκε ποτέ κανένα πρόβλημα. Όταν οι απαντήσεις μας είναι του τύπου, θα δούμε, θα κάνουμε ότι πρέπει να κάνουμε, καλύτερα να μην βγαίνουμε στο γυαλί. Ποτέ θα καταλάβετε ότι ο κόσμος διψάει για αλήθειες και με αυτόν τον τρόπο το μόνο που καταφέρνετε είναι να επιβεβαιώνετε απλά τις όποιες φήμες.

Κάνοντας αναφορά στα λάθη της ΝΔ δεν βοηθάτε σε τίποτα, αυτά ο κόσμος τα γνωρίζει και έχει ήδη επιβάλει την δική του τιμωρία στο κόμμα της Ρηγίλλης. Δεν κινδυνεύετε απ’ αυτούς αλλά από την οργή της κοινωνίας κατά κύριο λόγο και έπειτα από το εσωτερικό του κόμματος σας.

Οπότε κοιτάξτε να κάνετε το αυτονόητο. Δηλαδή τώρα που “καταφέρατε” την επιμήκυνση, ρίξτε όλο το βάρος στις ανάγκες της κοινωνίας, προστατέψτε τα δικαιώματα των εργαζομένων, όσα τους έχουν απομείνει. Ο χρόνος λειτουργεί εις βάρος σας.

Αφήστε τους εργαζόμενους στον ιδιωτικό τομέα ήσυχους και ασχοληθείτε με τ’ αφεντικά τους. Πότε θα πληρώσει και κάποιος απ’ αυτούς; Ως πότε θα συγκυβερνάτε μαζί τους;

Άκουσα να λέτε πως οι επιχειρήσεις προσπαθούν να αποφύγουν τις απολύσεις και το κόστος εργασίας προσαρμόζεται, το ζητούμενο είναι να γίνει αυτό με τον ηπιότερο δυνατό τρόπο.

Τα άκουσε όμως και ο πρόεδρος του ΣΕΒ και αμέσως ζήτησε από τον συνάδελφο σας υπουργό Ανάπτυξης εργασία και το Σάββατο.

Θα σας πάρει και θα σας σηκώσει και τότε το ζητούμενο θα είναι σίγουρα ο τρόπος με τον οποίο θα προσπαθείτε να εξαφανιστείτε από προσώπου γης.

Υ.Σ. Προς Έλληνες πολίτες.

Καλό είναι να δείχνουμε προτίμηση στα ελληνικά προϊόντα, αλλά καλύτερο είναι να προσέχουμε πιο λαμόγιο τα κατασκευάζει.

www.eleu8erospoliths.blogspot.com
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!