tromaktiko: Απάντηση στο «καταγγελία για επιθετικά παιδιά στο Γ΄ Δημοτικό Γέρακα»

Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2010

Απάντηση στο «καταγγελία για επιθετικά παιδιά στο Γ΄ Δημοτικό Γέρακα»




Την Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2010, αναρτήσατε ένα κείμενο που αφορούσε καταγγελία κάποιου γονέα με την υπογραφή ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ, για 5 επιθετικά παιδιά στην Γ΄ τάξη του Γ΄ Δημοτικού Σχολείου Γέρακα.

Εμείς, ως μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων δεν λάβαμε κάποια καταγγελία για το θέμα που αναφέρεται παραπάνω. Επικοινωνήσαμε άμεσα με τον Διευθυντή και τις δύο Δασκάλες των αντίστοιχων τμημάτων της Γ΄ Τάξης και ενημερωθήκαμε ότι δεν έχει γίνει ούτε σε αυτούς κάποια σχετική καταγγελία.
Επομένως μάλλον έχει γίνει κάποιο λάθος.
Αν όμως δεν έχει γίνει κάποιο λάθος, εγείρονται τα παρακάτω ερωτήματα για αυτή τη καταγγελία:

1. Γιατί η καταγγελία είναι ανώνυμη; Υπάρχει κάποια σκοπιμότητα;
2. Γιατί αυτός ο γονιός δεν απευθύνθηκε στο Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων ώστε μέσω του Συλλόγου να αποκτήσει η καταγγελία του και την αντίστοιχη θεσμική υπόσταση και βαρύτητα; Γνωρίζει ότι ο Σύλλογος θα συνεργαζόταν με τον Διευθυντή, τις Δασκάλες και τους άλλους Γονείς του τμήματος για να ελεγχθεί και να σταματήσει τυχόν τέτοια συμπεριφορά; (όπως είχε γίνει στο παρελθόν σε αντίστοιχες περιπτώσεις!)
3. Με την ευκαιρία περιμένουμε αυτόν το γονιό στη σημερινή μας Γενική Συνέλευση να συμμετέχει και να μας μιλήσει για το θέμα.

Το ΔΣ του Συλλόγου



     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!