tromaktiko: Ο αέρας έριξε τα …τείχη του πρώην στρατοπέδου «Παπαστάθη» στα Τρίκαλα

Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2010

Ο αέρας έριξε τα …τείχη του πρώην στρατοπέδου «Παπαστάθη» στα Τρίκαλα



Ένας μαντρότοιχος κατασκευής της δεκαετίας του ΄50 χωρίς θεμέλια που τον τελευταίο καιρό «πήγαινε και ερχότανε» κάθε φορά που φυσούσε αέρας, σήμερα το πρωί έπεσε και γλίτωσε τα έξοδα κατεδάφισης και η Δημοτική Αρχή.
Ο μαντρότοιχος που έτσι και αλλιώς θα γκρεμιζόταν στο πλαίσιο της ανάπλασης του χώρου του πρώην στρατοπέδου «Παπαστάθη» για να αποκτήσει η έκταση αξιοπρεπές και άνετο πεζοδρόμιο και από την πλευρά της οδού Βασιλείου Τσιτσάνη, έπεσε σήμερα το πρωί από τον αέρα και προκάλεσε μικρές υλικές ζημιές σε ΙΧΕ αυτοκίνητο του οποίου ο οδηγός απομάκρυνε από το σημείο.

Θεμέλια δεν υπήρχαν για τον μαντρότοιχο που δεν είχε τσιμέντο αλλά ήταν πλινθόκτιστος και τώρα θα γκρεμιστεί και το υπόλοιπο κομμάτι δικαιοδοσίας του Δήμου και ή θα γκρεμιστεί ή θα γίνουν έργα αντιστήριξης του τμήματος δικαιοδοσίας του Υπουργείου Άμυνας.

«Να γκρεμιστεί όλο να παίρνουμε … αέρα, ήταν λες και έχουμε το τείχος του Βερολίνου μέσα στην πόλη», σχολίαζαν θαμώνες γειτονικού καφενείου.

Δηλώσεις αποφύγαμε να πάρουμε για το θέμα από τον νεοεκλεγέντα Αντιδήμαρχο έργων του Δήμου Θεόδωρο Σπανό διότι θα μας έλεγε «φταίνε τα έργα που έκανε ο … Νάκης» και ούτε από τον απερχόμενο Δήμαρχο Μιχάλη Ταμήλο διότι θα μας έλεγε πως «μόλις εκλέχθηκε ο Λάππας… καταρρέει η πόλη»….









http://www.trikalanews.gr/
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!