tromaktiko: "Χριστουγεννιάτικη παραμυθούπολη" στην Τεχνόπολη

Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2010

"Χριστουγεννιάτικη παραμυθούπολη" στην Τεχνόπολη



Θέλω να καταγγείλω την σημερινή εξαπάτηση των δημοτών από τη φερόμενη ως «Χριστουγεννιάτικη παραμυθούπολη» στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων.

Κατ’ αρχήν αντί για τις 9.00 που επρόκειτο να ανοίξει σύμφωνα με τη διαφήμιση, άνοιξε στις 16.00.

Στο μεταξύ τα παιδάκια τα οποία έρχονταν με τους γονείς τους είχαν διασκορπισθεί στα γειτονικά εστιατόρια και καφετέριες.

Από τα διαφημιζόμενα παγοδρόμιο και στρουμφόπολη (για τα οποία είχαν έρθει οι περισσότεροι) δεν υπήρχε τίποτε. Δεν υπήρχε καμία χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα και οι μόνες παροχές ήταν ένα καρουζέλ, ένα μικρό τραινάκι, ένα μικρό τραμπολίνο, τέσσερις άνθρωποι μεταμφιεσμένοι σε στρουμφ, ένας Άγιος Βασίλης και μία κοπελίτσα με ρούχα περίπου Χιονάτης.

Κατά τα λοιπά το δέντρο δεν ήταν στολισμένο και δεν υπήρχε κανένας διάκοσμος εκτός από τα μέλη των συνεργείων με μπύρες και σουβλάκια… Και για όλα αυτά οι διοργανωτές απαιτούσαν 12€ το άτομο (αντί για τα 8€ της διαφήμισης) και επομένως για μία οικογένεια με ένα παιδάκι 24€, πλέον των όσων ξόδεψαν στην αναμονή στα γύρω καφέ και εστιατόρια!!!

Στις διαμαρτυρίες πολλών γονέων οι διοργανωτές επαναλάμβαναν διαρκώς, ότι είναι η πρώτη ημέρα και δεν πρόλαβαν... Ας μην άνοιγαν!! Ας μην έπαιρναν χρήματα!!

Τα πάντα ήταν άδεια και τίποτα δεν θύμιζε Χριστούγεννα.

Εάν ο Δήμος Αθηναίων είναι υπεύθυνος για τη γιορτή αυτή (ουδείς έβγαζε άκρη) καλό θα ήταν να παρέμβει άμεσα προκειμένου να μην εξαπατηθούν και άλλοι γονείς. Ειδικά ο νέος Δήμαρχος ο οποίος έχει δείξει ελπιδοφόρα δείγματα, ας παρέμβει ενόψει της ανάληψης των καθηκόντων του, προς το σκοπό της προστασίας των δημοτών.

Σε κάθε περίπτωση ειδικά στους καιρούς που ζούμε – είναι αδιανόητη η συγκεκριμένη περιφρόνηση στα χρήματα γονέων. Εάν οι διοργανωτές είναι τόσο υψηλόμισθοι ώστε να τους περισσεύουν χρήματα για πέταμα – σίγουρα δεν είναι η πλειοψηφία των οικογενειών.

Εκτιμώ ότι την ευαισθησία την οποία δεν είχαν οι διοργανωτές – θα πρέπει να την επιδείξει ο Δήμος Αθηναίων, ειδικά υπό την μελλοντική του ηγεσία.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!