tromaktiko: Επιτυχημένη η αποστολή μας

Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2010

Επιτυχημένη η αποστολή μας



Ο Γιώργος Αφρουδάκης είναι χαρούμενος που έγινε για δεύτερη φορά πατέρας και εκφράζει μέσω του blog του στο gazzetta.gr την ικανοποίηση του για τα επιτυχημένα αποτελέσματα του Παναθηναϊκού στο ξεκίνημα. Φίλοι μου, γεια σας

Ελπίζω να είστε όλοι καλά. Εγώ είμαι... σε εξαιρετική κατάσταση, καθώς την περασμένη εβδομάδα έγινα για δεύτερη φορά πατέρας! Με τη σύζυγο μου, Μάρα αποκτήσαμε το δεύτερο παιδί μας. Και είναι και αυτό γιος! Η χαρά είναι απερίγραπτη! Οταν βλέπεις μια νέα ζωή να έρχεται στον κόσμο και ξέρεις πως έχεις εσύ την ευθύνη της, ειλικρινά δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψεις όσα νιώθεις...

Πάμε όμως, και στον Παναθηναϊκό. Σας είχα γράψει πριν την εκκίνηση της σεζόν πως θα θέλαμε να πάμε στη Χίο, την τρίτη αγωνιστική, με δυο νίκες. Ξεκινήσαμε με μια καλή και δύσκολη επιτυχία επί του Φαλήρου, στην πρεμιέρα και μετά κάναμε το 2/2 με τη Λάρισα. Ετσι, πήγαμε στη Χίο με καλή ψυχολογία, θεωρώ πως παίξαμε ένα πολύ καλό παιχνίδι -εξαιρουμένου του ξεκινήματος- και μπορώ να πω ότι νιώθουμε αδικημένοι, γιατί στην τελευταία φάση έγινε παράβαση κανονισμού. Δεν μας έδωσαν δυο πέναλτι, στα πέντε τελευταία δευτερόλεπτα και σε διαφορετικές φάσεις! Η Χίος είχε τον ενθουσιασμό της έδρας και τη συμπαράσταση του κόσμου, εμείς όμως, παίξαμε πάρα πολύ έξυπνα και πήραμε έναν βαθμό. Καταφέραμε να μη φύγει νικήτρια η αντίπαλος μας, ομάδα με την οποία λίγο πολύ έχουμε τους ίδιους στόχους.

Αυτές τις τρεις αγωνιστικές λοιπόν, πήραμε έναν ικανοποιητικό αριθμό βαθμών, έχοντας να αντιμετωπίσουμε και τεράστια προβλήματα. Δεν εννοώ μόνο το οικονομικό, θέμα που απασχολεί τις περισσότερες ομάδες. Δεν είχαμε καν κολυμβητήριο να κάνουμε την προπόνηση μας, κάτι το απαραίτητο, το βασικό για κάθε ομάδα. Προπονηθήκαμε στον Αγιο Κοσμά, αλλά έκλεισε γιατί δεν είχε νερό, μετά... πηγαίναμε σε όποιο κολυμβητήριο υπήρχε κενό, με ενδεικτικό ότι πριν το ματς με τη Λάρισα παίξαμε... 4 διπλά, γιατί δεν είχαμε που να κάνουμε προπόνηση! Αρα θεωρώ ότι ήταν άκρως επιτυχημένη η πρώτη μας αποστολή που αφορούσε τις τρεις πρώτες αγωνιστικές.

Μετά την ταλαιπωρία δυο μηνών, φαίνεται πως αυτήν την εβδομάδα ξημέρωσε κάτι θετικό, σε ό, τι αφορά την εξεύρεση κολυμβητηρίου. Μπορούμε να κάνουμε προπονήσεις στο Ζάππειο, στο κέντρο που προπονείτο η ομάδα και έτσι να εμφανιστούμε έτοιμοι στο πρώτο μεγάλο ντέρμπι της χρονιάς: το παιχνίδι με τη Βουλιαγμένη, ομάδα δουλεμένη, πολύ καλή που την τελευταία διετία τερματίζει στη δεύτερη θέση. Είναι η ομάδα που έχει αποκλείσει τον Παναθηναϊκό στα πλέι οφ, τα δυο τελευταία χρόνια.

Αυτήν την στιγμή έχουμε καλό μομέντουμ. Είμαστε σε καλή φάση και έτοιμοι για το πολύ σημαντικό παιχνίδι. Βλέπετε, ομάδες όπως η Βουλιαγμένη, η Χίος, το Φάληρο και ο ΠΑΟΚ έχουν σχεδόν τους ίδιους στόχους με εμάς και κάθε παιχνίδι μαζί τους είναι σημαντικό. Μη ξεχνάτε άλλωστε, πως φέτος στα πλέι οφ θα βρεθούν μόνο 4 ομάδες. Οπότε, κάθε ματς είναι σημαντικό, όπως πολύ σημαντικός είναι και κάθε βαθμός.

Η Βουλιαγμένη είναι μέσα στις ομάδες -αν όχι το φαβορί- που θα διεκδικήσουν θέση στην 4άδα. Οπότε ενδεχόμενη νίκη μας, θα μας βοηθήσει φυσικά βαθμολογικά, αλλά κυρίως ψυχολογικά. Χρειάζεται να νιώσουμε δυνατοί και να πιστέψουμε στις δυνάμεις μας και για αυτό χαρακτηρίζω το παιχνίδι του Σαββάτου κομβικής σημασίας. Θα χαράξει την πορεία που θα ακολουθήσουμε. Μετά τη συγκεκριμένη συνάντηση, θα μπορούμε να μιλάμε πιο καθαρά για το τι μπορούμε να κάνουμε αυτήν τη χρονιά!

Θα τα ξαναπούμε σύντομα, γιατί ακολουθεί και το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό
Εως τότε να έχετε υγεία
http://www.gazzetta.gr/
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!